in ,

Sute de români întorși din Marea Britanie, înghesuiți pe Aeroportul Otopeni

Sute de români care s-au întors în noaptea de duminică spre luni din Marea Britanie au fost înghesuiți pe aeroportul Henri Coandă pentru formalitățile necesare, fără a ține cont de regulile de păstrare a distantei pentru evitarea îmbolnăvirii cu COVID-19.

Imaginea a fost postata pe Facebook de Mihai Sturzu, fost cântăreț și parlamentar PSD, devenit pilot. „Distanțare sociala la controlul vamal. Otopeni, sosiri. Acum! 30 martie 2020. 03:30. Suntem bine”, a notat acesta în descrierea imaginii, potrivit ziare.com.

Recomandări MAE pentru cetățenii români din Marea Britanie, în contextul pandemiei de coronavirus

Reprezentanții Aeroportului Henri Coandă au declarat, pentru Antena 3, luni dimineață, că aglomerația s-a produs pentru că trei avioane au ajuns în același timp pe aeroport.

Practic, 433 de pasageri sosiți cu trei curse dinspre Doncaster, Londra Southend și Londra Gatwick s-au înghesuit pentru formalitățile de la controlul de frontieră.

Coronavirus în România: 263 cazuri de infectare în 24 de ore, un record până acum. 24 de oameni au murit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cea mai bătrână victimă a coronavirusului în Marea Britanie: 108 ani, supraviețuitoare a două războaie și a epidemiei de gripă spaniolă

Daily Mail: „A început «raționalizarea» ventilatoarelor în Marea Britanie. Doar pacienții cu «șanse rezonabile» sunt conectați la aparate