in

Unde duce teama de a nu fi infectat: un bărbat a murit şi o femeie este în stare gravă după ce au dezinfectat o casa închiriată

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Bacău care a ajuns duminică, împreună cu concubina sa în vârstă de 53 de ani, la o casă din comuna suceveană Moldova Sulița, a murit miercuri la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenes. Femeia este în stare gravă.

Cuplul era în vacanţă la Moldova Suliţa. Aici au închiriat o vasă, însă de teama infectării cu coronavirus, au curăţat locuința închiriată cu mai multe substanţe de dezinfectare.

Miercuri, 17 iunie, femeia a sunat la 112 şi a cerut sprijin medical pentru că atât ea, cât şi iubitul ei au început să se simtă rău. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, având tuburări digestive severe, scrie Adevărul.  

Cei doi au fost internați în Secţia de Boli Infecţioase, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară. După aproximativ o oră de la internare, bărbatul a făcut stop cardio-respirator şi a decedat. 

Directorul unităţii medicale, Adrian Cosisnschi, susţine că pacientul avea probleme medicale cronice, mai exact o afecţiune hepatică şi una pulmonară. În prezent, femeia este în stare gravă şi primeşte tratament la Spitalul Suceava.

Celor doi li s-au recoltat probe toxicologice, dar rezultatele n-au sosit încă.

Angajaţii spitalului Câmpulung Moldovenesc au aflat că înainte să se intoxice, au spălat casa închiriată cu substanţe dezinfectante de teama coronavirusului. Acum, medicii iau în calcul inclusiv varianta intoxicării cu clor.

Pe de altă parte, jurnaliştii de la ziardesuceava.ro spun că au intrat în posesia rezultatelor preliminare ale necropsiei efectuate turistului băcăuan, descoperind că acesta a murit din cauza unei „intoxicaţii exogene”. În cazul unei intoxicaţii exogene, toxicul provine din afară, în acest caz, cel mai probabil vapori de clor şi dezinfectant.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: Un bebeluș de numai 13 zile a murit infectat cu COVID-19

Datoria publică a Marii Britanii a depășit valoarea PIB-ului pentru prima dată din 1963