in

Vicepreședintele ALDE, către Rareş Bogdan: „ Eşti pe etnobotanice ”


Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea l-a întrebat pe Rareș Bogdan, printr-o postare pe Facebook, de ce este atât de deranjat că ALDE vrea o dezbatere despre problema drogurilor în România, precizând că violența verbală a acestuia indică faptul că „e pe etnobotanice ” sau că poate PNL nu stă atât de bine în sondaje precum spune.

Într-un post scriptum al postării, Andrei Gerea i s-a adresat lui Rareș Bogdan, întrebându-l de ce este deranjat de faptul că ALDE dorește o dezbatere publică despre problema consumului de droguri în România. „P.S. – Domnule candidat, înțeleg că te deranjează că vrem o dezbatere publica despre problema drogurilor în România. Violenta ta verbală arată ori că tu ești pe etnobotanice, ori că nu stai atât de bine în sondaje pe cât te lauzi!!! Ce să fie? Ce să fie? Faptul că noi vrem o dezbatere pe tema drogurilor în România, nu înseamnă că trebuie să te și apuci de consumat!”, a scris Andrei Gerea, duminică, pe Facebook.

„Supărat că membrii PNL îi dau cu flit și nu participă la acțiunile de campanie, Rareș Bogdan îi amenință pe liderii PNL: «Cei care nu vor face campanie şi care vor face pluta pe spate vor avea de suferit direct, lideri! Adică, cei care nu îl vor face europarlamentar, să îşi amortizeze investiţia, vor ajunge să dea rost în fața prietenilor săi gradați. Cam asta e atitudinea unui pierde vară faţă de liderii PNL, față de membrii care muncesc zi de zi. Un personaj isteric a ajuns să dea directive membrilor PNL și să îi amenințe, așa cum probabil i-a amenințat pe cei din conducerea PNL dacă nu îl pun pe listă: cu prietenii cu ochii albaștri»”, a adăugat Gerea.

Vicepreședintele ALDE l-a numit pe Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, un „impostor politic” și „o marionetă de doi bani”.
O bandă din Bacău a acaparat Westminster Bridge și păcălește turiștii cu alba-neagra. Cum a exportat România infracționalitate în toată Europa

Zvonuri într-un oraș din Anglia: „Românii ne fură copiii!” Ce măsuri a luat poliția