in ,

Victor Ciutacu, mesaj pentru cei din diaspora care fug în România de frica virusului: « Vă detest cu toată puterea de care sunt în stare să dau dovadă!”

Jurnalistul Victor Ciutacu le transmite un mesaj dur românilor din diaspora, care fug de coronavirus și revin în țară. În timp ce românii din diaspora susțin că suntem egali, Ciutacu le explică că atâta timp cât ei nu plătesc taxe în România, nu îndură toate neajunsurile României și nu participă, în general, la viața cetății, nu avem cum să fim egali.

”Ce suntem, mă, egali? Când vă pișați pe noi cu jet eram egali? Când ne transmiteați că ne puneți voi președinte, că noi nu suntem în stare, nu eram egali? Când ne aruncați din vârful buzelor că trimiterile voastre de bani online la neamuri ne-au scos pe toți din sărăcie, nu eram egali?

Sociologul lui Ponta, Mirel Palada: „Diasporenii noștri care mor de dragul patriei o să aducă coronavirusul în România“

Când ați venit să ne devastați orașul, nu eram egali? Nu suntem deloc egali! Egali o să fim când o să ne întâlnim la circa finanaciară sau la DITL. Egali o să fim când o să votăm, fiecare în parte, acolo unde plătim impozite și taxe. Până atunci, abțineți-vă să vă puneți pe picior de egalitate cu noi.

Aud și citesc de la haterii de meserie că, la vremea coronavirusului, nu e momentul să ne urâm între noi, că e vremea iubirii. Să ne strângem în brațe, să rotim o horă a dragostei de neam, o spirală a inimioarelor roșii. I-auzi la ei!

Nu vreți să vă facem și un sex oral de bun venit în Piața Victoriei? Reinventăm spiritul de la Snagov când arde casa pe noi? Nu, pisoilor, suntem fiecare pe cont propriu. Nu vă urăsc. Sunteți prea mici pentru asta.

Dar vă detest! Din ficați, din călcâie, cu toată puterea de care sunt în stare să dau dovadă. Și o fac continuu, fie ea epidemia în apogeul ei sau abia la început. Să se solidarizeze cu voi ăia care au făcut bani și și-au luat putere cu ajutorul vostru. Sunteți complici. Comportați-vă ca atare.


P.S. Mulțumesc educației, bunului simț, creșterii pe care i-am dat-o și divinității că al nostru nu are valențe d-astea de Mesia”, scrie Victor Ciutacu, potrivit stiripesurse.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Coronavirus în Marea Britanie: Numărul cazurilor confirmate a ajuns la aproape 800. Peste 5.000 de morți la nivel global

imunitatea de grup

Coronavirus în UK – ce este imunitatea de grup? Cum poate stopa răspândirea COVID-19?