in

VIDEO – Eroul de la London Bridge rupe un steag PSD la mitingul de la Iași

Florin Morariu, considerat erou după atacul terorist de la London Bridge din Londra, decorat de regina Elisabeta a II-a pentru faptele sale, a fost surprins în timp ce rupea un steag al PSD la mitingul de joi de la Iași, scrie Libertatea

Ieșeanul a reușit să pună un terorist pe fugă la atentatul din 2017 din zona London Bridge, din Londra, după ce a aruncat în el cu o un coș de pâine, a participat, joi, la demonstrația anti-PSD organizată în timpul mitingului social-democraților din capitala Moldovei.

El a fost surprins de Digi24 în timp ce rupe un steag cu Partidul Social Democrat.

Florin Morariu a fost decorat în luna aprilie a acestui an cu distincția pentru curaj, din partea reginei Elisabeta a II-a, fiind pentru prima oară când o astfel de medalie este conferită unui român. „Uneori stau şi mă gândesc că şi eu, la fel ca şi ceilalți 6-7 milioane de români care am plecat din ţara asta nu am plecat de bine. Am plecat deoarece în România e foarte greu să-ţi mai îndeplinești un vis”, a declarat el, pentru Digi24.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la mitingul PSD de la Iași că Traian Băsescu și Klaus Iohannis „au mânat acest popor spre ură şi dezbinare”. „Să-i spunem lui Iohannis că patria înseamnă pace, nu război, patriotismul înseamnă conștiință, nu case obținute fraudulos”, a afirmat el.

La mitingul PSD de la Iași au fost aproximativ 10.000 de membri şi simpatizanți. Liviu Dragnea a făcut o baie de mulţime înainte de a ajunge la scena pregătită pentru manifestație. La miting nu a fost prezentă Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită în Alba şi Cluj.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Votează România la Eurovision 2019! «Românii din străinătate trebuie să ştie că avem nevoie de ei»

Traian Băsescu, acuzat că a turnat la Securitate sub numele de cod „Petrov”