in

VIDEO – Pacientă suspectă de coronavirus la Iași. Echipa de specialiști o scapă de pe targă

Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul secției Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” Iași.

Paramedici SMURD îmbrăcați cu costume de protecție au venit vineri după-amiază cu o targă specială să facă transferul pacientei în cauză, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Suceava, care predă în China.

ALERTĂ! Primele două cazuri de coronavirus confirmate în Marea Britanie

În timp ce încercau să o transfere în ambulanță, unul dintre paramedici a alunecat pe rampa de acces, cel mai probabil din cauza papucilor de protecție, prăbușindu-se cu tot cu targa pe care se afla pacienta.

Cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a pățit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanța care a plecat imediat spre Iași.

incident transfer suspiciune coronavirus

PACIENTA SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS, SCĂPATĂ DE PE TARGĂ!Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" Iaşi.https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-07/PACIENTA-SUSPECTA-DE-CORONAVIRUS-SCAPATA-DE-PE-TARGA

Posted by Monitorul de Suceava on Friday, February 7, 2020

Sursa: Monitorul de Suceava
Furtuna Ciara se îndreaptă spre Londra. Vânturile puternice și ploaia vor face ravagii, spun meteorologii

Furtuna Ciara a lovit cu putere Regatul Unit. Vânt de peste 130km/h, locuințe avariate, zboruri anulate și trafic feroviar perturbat