in

VIDEO – Președintele Iohannis habar nu are întrebările de la referendum. Cum s-a făcut de râs în timpul unei declarații de presă

Situație de-a dreptul hilară în timpul unei declarații de presă a președintelui Klaus Iohannis, pus în dificultate de întrebările de la referendumul privind justiția.

„Aștept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupți, la prima întrebare, în sensul că „daaaa”… suntem de acord cuuu… interzicereaaaaa…

  1. Președintele părea că a uitat ce vrea să interzică referendumul. După o scurtă pauză și zâmbete încurcate, a revenit:

Suntem de acord cu interzicea corupției, am vrut să spun, dar, din păcate, așa departe nu putem să mergem, și atunci putem să spunem „da”, suntem de acord cu interzicea amnistierii pentru fapte de corupție. A doua chestiune, „da”, suntem de acord, deci a doua întrebare, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiției și în domeniul politicii penale”.

Pe internet a fost montat un video cu aceste declarații, devenit viral.

Este un fragment din declarația de presă susținută de Klaus Iohannis miercuri, 15 mai, la Palatul Cotroceni.

Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem şi alegeri europarlamentare, avem şi referendum. Ambele, dragii mei, sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României. Iar într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot. Aşadar, votaţi pe 26 mai!”, a mai spus Klaus Iohannis.

Noua Britanie, cutremur DEVASTATOR. ALERTĂ de tsunami!

O știți din reclamele de la televizor. Acum este la Londra unde studiază actoria: „Șansele sunt mai mari aici”