in

VIDEO ȘOCANT – Un pui de urs este chinuit de localnici din Brașov ieșiți la cules fructe de pădure

Pui de urs din judeţul Braşov, chinuit de un grup de localnici. Aceştia se aflau la cules de fructe de pădure când în cale le-a ieşit un pui de urs. Oamenii au început să chinuie şi să batjocorească animalul sălbatic. Poliția deschis un dosar penal pentru braconaj şi chinuire.

Un filmuleț de peste un minut cu mai multe persoane care au prins un pui de urs, îl țin de gât și îl înghiontesc cu un par au fost publicate pe Facebook, într-un grup pentru protecția animalelor.


Animalul, extrem de speriat, țipă, iar persoanele din jurul său îl fotografiază și îl filmează amuzate. Clipul video a strâns de sute de comentarii și reacții negative de la iubitorii de animale.

Ursulețul a fost eliberat

Polițiștii au fost sesizați și au făcut verificări, identificând persoanele din imagini.

„Colegii au făcut verificări cu privire la aspectele care reies din materialul video respectiv. Se pare că persoanele în cauză erau la cules de fructe de pădure, au identificat puiuțul de urs, s-au făcut ceva poze, filmulețe cu el, însă puiuțul a fost eliberat, fără a i se cauza vreo vătămare”, a transmis Poliţia Braşov, citată de News.ro.

Polițiștii au precizat că vor monitoriza în continuare situația.

„Situația respectivă rămâne în atenția noastră, întrucât ne dorim ca persoanele care locuiesc sau trec prin zona respectivă, dar și animalele, să nu aibă de suferit”, a mai transmis IPJ Brașov.

Sursa: Digi24

Revoltător! Peste 1500 de animale sălbatice strict protejate, în pericol. Ministerul Mediului vrea împușcarea lorVIDEO – Imagini ȘOCANTE! Situație dramatică la Londra. Polițiști atacați cu pietre și cuțite de zeci de tineri

Cursa Ryanair de pe Aeroportul Otopeni spre Londra, oprită înainte de decolare