in

Videochat masculin. S-a întors din Anglia în România și s-a apucat să facă videochat: „Era singurul job accesibil”

Atunci când aud de videochat, mulți se gândesc la femei, însă în ultima vreme au apărut studiouri care angajează și bărbați.

Unul a fost deschis la Cluj, de un antreprenor, în plină pandemie. A angajat opt bărbați și profitul a început deja să apară, scrie Mediafax.

„A fost nevoie de o investiție de zeci de mii de euro în aparaturi, în infrastructură, în tot ceea ce ţine de buna funcționare a unui studio. Cumva ne așteptam să recuperăm banii ăștia în timp,   poate într-un an de zile, dar datorită faptului că oamenii au stat în permanență acasă a fost mult mai benefic pentru noi şi banii au venit mult mai ușor”, spune Andrei, reprezentantul unui   studio de videochat.

Anglia: Profesoară de 35 de ani, sex cu un elev de 15 ani. Îi trimitea fotografii topless pe Snapchat

„Eu am locuit în Londra în ultimii patru ani. După ce a început Brexitul, lucrurile au început să ia o întorsătură aiurea pe acolo, așa că singura variantă era să mă întorc înapoi acasă. Singurul job accesibil și safe pe perioada pandemiei era videochatul, de care am auzit de la un prieten bun de-al meu.

Am avut emoții la început, nu știam dacă este ceea ce vreau să fac, eram temător. Eu sunt o persoană extrovertită și mă ajută mult să dezvolt latura asta a mea sociabilă, să vorbesc cu oamenii, să îmi dezvolt mai mult abilitățile lingvistice în limba engleză”, povestește Sergiu, model videochat.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Testare în masă în Anglia, pentru depistarea persoanelor infectate cu varianta sud-africană a coronavirusului

Sezonul expulzărilor. Hoață de buzunare româncă, 11 condamnări în Marea Britanie, în numai un an