in ,

19 ani, răpus de coronavirus la Londra. Medicii i-au spus că e „tânăr, puternic şi nu trebuie să-şi facă griji.”

Luca Di Nicola, un tânăr italian în vârstă de 19 ani, a fost răpus de coronavirus la Londra, scrie Daily Mail, care mai notează că medicii i-au spus că e ”tânăr, puternic și nu trebuie să-și facă griji.”

Luca Di Nicola a plecat din Nereto, Italia, la Londra pentru a lucra ca bucătar. El a contactat virusul care provoacă COVID-19 şi a decedat la spitalul North Middlesex. Potrivit sursei citate, tânărul a fost internat cu diagnosticul pneumonie, iar familia spune ca înainte era foarte sănătos și nu arătase niciodată semne de boală,

Giada, mătuşa tânărului decedat, a vorbit pentru cotidianul italian La Repubbica. ”Cu o săptămână înainte a început să tușească şi să aibă febră, iar cumnata mea Clarissa şi partenerul său Vicenzo au avut şi ei simptome.

Cea mai bătrână victimă a coronavirusului în Marea Britanie: 108 ani, supraviețuitoare a două războaie și a epidemiei de gripă spaniolă

Doctorul de la Londra i-a dat nepotului meu niște paracetamol. Starea s-a agravat pe 23 martie. Același doctor l-a vizitat acasă și i-a spus că este tânăr, puternic și că nu trebuie să-și facă griji, chiar dacă este o gripă foarte puternică”, a spus ea.

Potrivit Daily Mail, în cele din urmă tânărul a ajuns la spital, dar starea sa era prea gravă. A fost intubat la terapie intensivă, însă plămânii săi au cedat.

Presa italiană scrie că mama tânărului şi partenera ei nu au fost testați ulterior, ci doar sfătuiți să se izoleze.

Numărul morților din Italia a depășit 10.000, peste 92.000 de persoane au contactat virusul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vine Diaspora! Cinci ore de aşteptare la intrarea în ţară prin Nădlac II, din cauza numărului mare de maşini

Coronavirusul face prăpăd între colaboratori

Coronavirusul face prăpăd între colaboratorii apropiați ai lui Boris Johnson, consilierul său șef are simptome