in

A câștigat 2,5 milioane de lire sterline la loterie, statul britanic îi cere dublu înapoi

O femeie care a câșitgat 2,5 milioane de lire sterline la loterie în Marea Britanie și care a trăit o viața de lux, a pierdut 6 milioane de lire sterline în active, alături de alți doi parteneri, într-un proces de recuperare civilă.

În urma unei investigații efectuate de Agenția Națională pentru Criminalitate, Amanda Nuttall, în vârstă de 45 de ani, care a câștigat fabuloasa sumă în urmă cu 11 ani, alături de alte două persoane, trebuie să renunțe la 11 proprietăți, inclusiv la un cunoscut hotel – White Horse – din localitatea Romsey, Hampshire.

Ancheta pornită în urmă cu opt ani a constatat că omul de afaceri Jonathan Nuttall, soțul Amandei Nuttall, este vinovat de spălare de bani.

El a fost acuzat că a plasat o cantitate considerabilă din avere pe numele partenerului său. Cuplul a dus o viață de invidiat, cu sesiuni de shopping în lanțuri de haine, bijuterii de lux și petreceri extravagante.

Guvernul introduce o nouă taxă! Iohannis: «E taxa din lăcomia PSD-iştilor de a lua bani mai mulţi»

A achiziționat, de asemenea, o locuință luxoasă cu piscină și și-a trimis copiii la școala privată Stowe din Buckinghamshire, unde taxa anuală este 38.000 de lire sterline.

Ca urmare a investigației NCA, 11 proprietăți, inclusiv hotelul White Horse din Hampshire, vor fi predate în cadrul înțelegerii, iar femeia va trebui să plătească active în valoare de 6 milioane de lire sterline, împreună cu doi dintre asociații săi.


Andy Lewis, șeful NCA, a declarat că Jonathan Nuttall a acumulat o bogăție considerabilă din surse suspecte.

„Bărbatul nu este parte în proces, iar acest lucru se datorează faptului că și-a structurat afacerile astfel încât să nu dețină el însuși niciuna din proprietățile recuperabile, lăsând totul în numele soției și al altora”, a declarat șeful NCA.

Recuperarea activelor care au fost obținute ilegal este o prioritate pentru NCA și suntem mulțumiți că angajamentul nostru față de această investigație în ceea ce îl privește Nuttall și pe asociații săi a fost plătit în acordul acestei soluționări.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Patron român: «Ospătarii din Londra câștigă ca în România. Dar chiria acolo e 600 de lire, la noi 400 de lei»

Programul PNL pentru europarlamentare – seriozitate și competență. ”Profesioniștii care duc România în primul rând al Europei”