in

A încercat să intre prin efracție în Palatul Buckingham. Regina era acolo

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost arestat după ce a încercat să intre ilegal în palatul Buckingham din Londra, reședința oficială a reginei Elisabeta II a Marii Britanii, care la momentul incidentului dormea în camera sa, scrie The Telegraph.

Bărbatul a reușit să se cațăre pe zidurile palatului, după care s-a îndreptat spre intrarea clădirii, însă a fost prins de ofițeri însărcinați cu paza suveranei.


Incidentul a avut loc miercuri, 10 iulie, în jurul orei locale 02.00, în timp ce regina se afla în palat.

Poliția londoneză a confirmat faptul că tânărul a fost arestat sub suspiciunea de încălcare a proprietății private. Autoritățile spun că nu este vorba despre un incident terorist, iar bărbatul, care nu era înarmat la momentul arestării, nu a fost eliberat.

În urmă cu 37 de ani, pe 9 iulie 1982, Michael Fagan a intrat ilegal în palat și a reușit să ajungă până în dormitorul reginei care și-a păstrat sângele rece și l-a ținut de vorbă pe bărbat până când un majordom și un polițist au intervenit.

În 2013, un bărbat a fost arestat pentru furt, încălcarea proprietății private și distrugere, după ce a reușit să treacă de zidurile palatului și să ajungă într-unul dintre saloanele oficiale.

Regina Elisabeta II, evacuată din Londra în cazul unor proteste violente generate de un Brexit fără acordVIDEO – Criminalul român care a îngrozit Anglia și-a recunoscut fapta: „A fost un accident. N-am făcut rău la nimeni în viața vieților mele”

Clima din Londra va fi asemănătoare cu cea de la Madrid, la Paris va fi ca în Australia