in

A vrut să fie mai sexy, dar rezultatul a băgat-o în sperieți. Buzele i s-au mărit de patru ori


Asistentele medicale au izbucnit în râs atunci când au văzut cu arată Rachel Knappier, în vârstă de 29 de ani, din Londra, care luase hotărârea să-și umple buzele cu Botox.

Însă, în loc să fie mai sexy, a doua zi s-a trezit în agonie, cu buzele de patru ori mai mari decât ar fi trebuit.

Tânăra susține că atunci când a ajuns la spital, asistentele medicale au râs de ea pentru că nu au mai văzuseră așa ceva.

„A fost bine, m-am dus la culcare, m-am trezit la ora 2.00 dimineața și am văzut ce vedeți în acele poze. Buzele îmi atingeau nasul, au crescut de patru ori, iar presiunea și fierbințeala pe buzele mele erau greu de suportat”, a spus Rachel.După 72 de ore, buzele lui Rachel au început să scadă și, din fericire, s-au întors la dimensiunea lor obișnuită. Ea spune că și-a primit lecția și că acum militează pentru reglementări mai stricte în domeniul chirurgiei estetice.

Dr. Marc Pacifico, chirurg plastician consultant al Asociației Britanice de Chirurgie Plastica Estetica (BAAPS), a declarat pentru BBC ca umpluturile dermice sunt extrem de solicitate de femeile din Marea Britanie.

Dar, „suntem una dintre puținele țări occidentale care consideră aceste umpluturi ale buzelor nu sunt un medicament”, a mai spus el.

„Au fost chiar cazuri de orbire, trebuie adusă o reglementare mai puternică în acest domeniu”, a continuat medicul.
Adamescu jr, un nou dosar penal. Acuzat că a scos bani ilegal din firmă ca să își plătească avocații de la Londra

Românii din străinătate s-au trezit cu datorii la fisc. De 13 ani în Anglia, dar ANAF vrea să îl execute silit