in

Adolescent de 17 ani moare la Londra după o luptă uriașă de stradă care a implicat „100 de bărbați cu macete”

Știri Marea BritanieAdolescent de 17 ani moare la Londra –
Adolescentul a fost înjunghiat în gât după o luptă izbucnită când mai multe persoane s-au prezentat neinvitate la o petrecere. Lupta, la care au participat circa 100 de oameni înarmați cu macete, a avut loc în cartierul Bow din sectorul Tower Hamlets, Estul Londrei.

Adolescent de 17 ani moare la Londra

Un băiat de 17 ani a murit în urma unei lupte de stradă în care au fost implicate peste 100 de oameni „înarmați cu macete” aseară (sâmbătă, 4 septembrie) în estul Londrei.

A fost găsit înjunghiat în gât și a fost reanimat, înainte de a fi transportat de urgență la spital. El a fost declarat decedat cu puțin mai puțin de două ore mai târziu.

O altă victimă, în vârstă de 18 ani, a fost găsită cu o rană la cap la fața locului din Tower Hamlets . De asemenea, a fost dus la spital și este încă în stare critică. Nimeni nu a fost încă arestat.

În Londra, ca în Vestul Sălbatic. Bărbați mascați, înarmați cu macete, au intrat peste o familie îngrozită

Neinvitați la petrecere

Adolescent de 17 ani moare la Londra –Se crede că lupta a început pe Bow după ce un număr de oameni s-au prezentat neinvitați la o petrecere. Macetele nu au fost recuperate, atacatorii înarmați fiind încă în libertate.


Poliția Metropolitană a emis un ordin de Secțiune 60 pentru zonele E1 și E3 din Tower Hamlets. A fost în vigoare de la ora 12.36 până la ora 7 în această dimineață (duminică, 4 septembrie). Acest lucru permite poliției să oprească și să percheziționeze pe oricine într-o zonă și o perioadă de timp stabilite, fără „motive rezonabile”.

Doi tineri găsiți cu răni, unul a murit

Adolescent de 17 ani moare la Londra –Serviciile de urgență s-au grăbit la fața locului, pe Lichfield Road, imediat după miezul nopții. Băiatul de 17 ani a fost declarat decedat la ora 1.54.

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a declarat pentru MyLondon.news : „Duminică, 4 septembrie, la ora 12.09, poliția a fost chemată pentru a se raporta o tulburare care a implicat un număr mare de oameni în Lichfield Road, E3.

ȘOCANT! În Anglia, mai ceva ca în Brazilia. Un bărbat a murit după o încăierare cu ciocane, cuțite și macete pe o stradă din Londra

„Ofițerii au intervenit și au constatat că doi bărbați aveau răni de înjunghiere. Au intervenit medici de la London Ambulance Service și London’s Air Ambulance.

Amândoi bărbații au fost duși la un spital din estul Londrei. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, unul dintre bărbați – despre care se crede că are 17 ani – a fost declarat mort la ora 1.54.

Al doilea bărbat – despre care se crede că are 18 ani – rămâne într-o stare critică. O anchetă este în curs de desfășurare, dar în această fază incipientă nu au fost efectuate arestări.”

Oricine are informații trebuie să sune la 101, dând referința 065/04SEP. Informații pot fi furnizate și Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.

VIDEO ȘOCANT! Imagini de groază în centrul Londrei. Bărbat tăiat cu macetele în Hyde Park

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 15 In medie: 4.1]

long covid

430.000 de britanici suferă încă de Long Covid. ”Oamenii își pierd și locurile de muncă, securitatea financiară și casele”

Crimă în cartierul de lux Kensington, bărbat de 20 de ani împușcat mortal pe stradă