in ,

Adolescent de 18 ani, ucis de coronavirus în Anglia. Guvernul ar putea lua măsurile din Italia și Franța

Un adolescent de 18 ani a murit din cauza infectării cu coronavirus la un spital din Coventry, Anglia. Este cea mai tânără persoană decedată din cauza COVID – 19 în Marea Britanie, în timp ce numărul morților a crescut la 281, iar numărul de cazuri la 5683.

Profesorul Kiran Patel, ofițer medical principal pentru Spitalele Universitare Coventry și Warwickshire Hospitals NHS Trust, a declarat pentru The Sun, citat de Daily Mail: „Putem confirma că, din păcate, un pacient care era tratat pentru probleme importante de sănătate a murit la Spitalul Universitar Coventry”.

Boris Johnson a avertizat că oamenii care nu respectă distanțarea socială „pun în pericol viețile altora” iar guvernul ar putea interzice tuturor britanicilor să părăsească locuințele dacă nu țin pot sta la doi metri distanță unii de alții.

Ieri, 22 martie, au fost înregistrate 665 de cazuri noi – iar premierul amenință să închidă parcurile, dacă oamenii nu înțeleg că trebuie să stea în case.

Primul ministru a vorbit la conferința de presă zilnică, de ieri, că va închide spațiile deschise și va limita toate mișcările în afara caselor, dacă oamenii continuau să acționeze în acest fel.

Boris Johnson amenință că va închide PARCURILE și locurile publice din UK și va limita libertatea de circulație a persoanelor

 „Nu cred că trebuie să vă folosiți foarte mult imaginația pentru a vedea încotro ar trebui să ne îndreptăm și ne vom gândi ce facem în următoarele 24 de ore”, a spus Boris Johnson.

El a spus că dacă Regatul Unit nu va putea controla răspândirea virusului prin distanțare socială, NHS ar fi „copleșit” în același mod în care a fost sistemul italian de asistență medicală.

Mulți britanici s-au plimbat ieri, 22 martie, pe plaje și în parcuri, alături de cei dragi, pentru a sărbători Ziua Mamei, în ciuda sfaturilor de distanțare socială din partea guvernului.

„Chiar dacă credeți că sunteți invulnerabii, există o mulțime de oameni pe care îi puteți infecta”, a spus premierul.

El a adăugat: „Dacă oamenii nu pot folosi parcurile și locurile de joacă în mod responsabil, într-un mod care respectă regula celor doi metri, atunci va trebui să luăm măsuri suplimentare.”
Merkel în carantină, Europa tremură

În Anglia sunt distruse ambulanțe în plină pandemie de coronavirus. O mână criminală a tăiat cauciucurile autovehiculelor de intervenție