in

Afaceri cu maidanezi din România vânduți ca animale de companie în Marea Britanie. Câinii, ținuți în condiții mizerabile

Un cuplu din Lincolnshire, care deținea o canisă, a scăpat din pușcărie, în ciuda a 13 acuzații de cruzime față de animale, scrie Daily Mail.

Se pare că Jodie Fairbrother, în vârstă de 40 de ani, și soțul ei Paul, în vârstă de 50 de ani, au importat 4.600 de câini în Marea Britanie, unii dintre ei cu boli grave.


Așa-numitul centru de salvare a fost implicat în importarea câinilor de stradă din România care erau vânduți apoi ca animale de companie în Marea Britanie.

Într-una dintre cele mai mari operațiuni întreprinse de RSPCA, 146 de câini și 16 pisici au fost scoase din spațiile unde erau înghesuite, lângă animale moarte.

Când ofițerii au ajuns la proprietate, au găsit multe dintre animalele ținute înghesuite în cuști, fără acces la mâncare sau apă, scrie Daily Mail.

La Curtea Magistraturilor din Grimsby, Jodie Fairbrother a recunoscut șase infracțiuni pentru de provocare a suferințelor inutile, iar Paul Fairbrother a recunoscut o infracțiune de cruzime.

Femeia a fost condamnată la 18 săptămâni de închisoare, suspendată timp de 12 luni și interzicerea creșterii sau comercializării animalelor timp de cinci ani.

Bărbatul a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare, suspendată timp de 12 luni și i s-a interzis, de asemenea, păstrarea sau comercializarea animalelor timp de cinci ani.

Ambii au primit ordin să plătească 500 de lire sterline fiecare și o taxă suplimentară de 115 GBP.Violența a atins cote maxime în Londra. Bătaie cu săbii și cuțite în plină stradă

Bucură-te de toamnă cu Enjoy Events!