in

Ajutoare pentru orfanii din RomâniaCopiii şi părinţii de la Şcoala Primară Ledbury (Ledbury, Herefordshire) au participat şi anul acesta la evenimentul „Shoebox appeal”, derulat de asociaţia Hope Carriers Trust şi iniţiat în 2004 de Arthur Etherige.

Iniţiativa constă în ajutorarea copiilor orfani din România cu ocazia sărbătoririi Crăciunului. Pentru aceşti copii, se umplu câteva sute de cutii (shoebox) cu jucării, articole de îmbrăcăminte şi obiecte de papetărie.

Anul acesta s-au strâns, numai în Ledbury, mai mult de 100 de cutii pline cu surprize care vor ajunge la copiii români mai puţin norocoşi. Cutiile sunt etichetate pe grupe de vârsta şi sunt pregătite separat pentru fetiţe şi pentru băieţi, astfel încât fiecare cutie să ajungă în mânuţele potrivite.

Directorul şcolii spune că elevii săi au făcut un efort deosebit şi că este foarte mândru de aceştia. Ei aşteaptă acum să primească fotografii în care să vadă cum au fost împărţite cadourile lor şi la cine au ajuns, pentru a putea fi pe deplin satisfăcuţi de munca lor.

Sursa foto: ledburyreporter.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UKBA întârzie cu 100.000 de aplicaţii

În Anglia, la furat