in

Alertă meteo, vine iarna în Marea Britanie, țara va fi acoperită de zăpezi

Alertă meteo în Marea Britanie, pentru această săptămână, în care se prevăd temperaturi foarte scăzute. Se estimează că zăpada va lovi întreaga țară în zilele următoare.

Hărțile meteo arată că zăpada va acoperi toată Marea Britanie până în seara de 27 ianuarie.

Previziunile Met Office pentru sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie sunt următoarele: „Până la sfârșitul lunii ianuarie-începutul lunii februarie, este probabil să avem presiuni mai mari în Marea Britanie decât în ​​săptămânile anterioare. Nord-vestul va avea vremea cea mai umedă și cea mai afectată de vânt, în timp ce spre sud și sud-est ar trebui să fie mai uscat și mai luminos, cu un risc crescut de îngheț și ceață. Temperaturile vor fi în continuare peste normal pentru perioada anului.”

Furtunile de zăpadă vor afecta aproape întreaga Marea Britanie în timp ce frontul de aer rece se va îndrepta spre Franța și restul Europei.

Oamenii sunt sfătuiți să se pregătească pentru vremea de iarnă, cu precauții sporite pentru cei mai vulnerabili, cei în vârstă și cu probleme cardiace.

Joi, 30 ianuarie, se prevăd cele mai scăzute temperaturi, de până la -8C.


Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson are gânduri mari: Vom fi deschiși față de imigranții africani

Boris învins la Camera Lorzilor, s-a votat pentru protecția cetățenilor europeni: se cere dreptul AUTOMAT de a rămâne în UK după Brexit