in

Anglia ar putea intra din nou în lockdown în august, spitalizările au crescut cu aproape 40%

Anglia ar putea fi din nou închisă în termen de trei săptămâni, dacă internările pentru Covid depășesc nivelurile prevăzute, au avertizat consilierii științifici ai guvernului.

Avertismentul vine la mai puțin de o săptămână după ce Boris Johnson a eliminat majoritatea restricțiilor obligatorii anti-Covid în așa-numita „Ziua Libertății”.

Proiecția anterioară indicase că spitalizările zilnice Covid din Marea Britanie vor atinge un nivel maxim între 1.000 și 2.000 de internări până la sfârșitul lunii august, potrivit express.co.uk.

De asemenea, s-a prezis că decesele cauzate de virusul mortal vor fi cuprinse între 100 și 200 în aceeași perioadă.

Cu toate acestea, internările în spitale și decesele din Covid cresc într-un ritm mult mai rapid.

Datele de pe site-ul guvernului c arată că în ultimele șapte zile, internările în spitale pentru pacienții cu Covid au crescut cu 38,6 la sută.


Ar putea exista aproape 1.500 de intrări până la sfârșitul primei săptămâni din august, ceea ce ar indica un vârf de 3.000 până la sfârșitul lunii.

Libertatea din Anglia ar putea lua sfârșit în 2 săptămâni dacă numărul spitalizărilor nu scade. Cazurile de COVID rămân la un nivel foarte mare

Acest lucru ar fi egal cu înălțimea primului val din aprilie 2020, indicând necesitatea restricțiilor înăsprite.

Membrii grupului științific consultativ pentru situații de urgență (Sage) l-au sfătuit pe Boris Johnson să fie gata să ia măsuri în prima săptămână a lunii august pentru a evita ca NHS să fie copleșit, dacă scenariile cele mai nefavorabile devin realitate.

Premierul a refuzat să excludă posibilitatea unui alt blocaj, dacă circumstanțele o impun.

La începutul lunii iulie, în timp ce anunța intențiile guvernului de a continua cu pasul patru din foaia de parcurs de la blocare, domnul Johnson a avertizat publicul că „suntem departe de sfârșitul luptei cu acest virus”.

Ieri au fost anunțate 44 de mii de cazuri, în 24 de ore, precum și 73 de decese, o creștere de 60% în 7 zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2]

Prințul George împlinește 8 anișori. Cea mai nouă fotografie a sa într-un tricou de 10 lire sterline face înconjurul Internetului

„Anulați nunta!” Le transmite Boris Johnson celor care trebuie să intre în carantină chiar înainte de cel mai important eveniment din viața lor