in

Anglia, un trans dă în judecată clinica: „La 16 ani eram prea tânără pentru a decide, nu trebuiau să accepte”

Anglia, un trans dă în judecată clinica: „La 16 ani eram prea tânără pentru a decide, nu trebuiau să accepte”

La vârsta de 16 ani, engleza Keira Bell și-a început tranziția către sexul masculin. Astăzi, la 23 de ani, ea spune că se căiește și a decis să dea în judecată clinica Tavistock și Portman NHS Trust, deoarece – potrivit ei – autoritățile medicale ar fi consimțit prea ușor dorința ei de o schimbare de gen.

Marius Pașcan (PMP): Administrația Biden va finanța operațiile de schimbare a sexului copiilor. Părinții nu se vor putea opune

Se întâmplă în Manchester, Anglia, iar Keira însăși o spune la Good Morning Britain pe ITV:

«Nu poți lua decizii similare la 16 ani, atât de repede. Copiii la acea vârstă trebuie ascultați, dar nu trebuie să se împlinească imediat. Am plătit consecințele, cu daune fizice grave. Dar asta nu este bine ».

„A fost o cale greșită”, spune Keira, care s-a născut biologic din sexul feminin, dar care s-a perceput ca bărbat din copilărie.


„Eram foarte deprimată când eram tânără, nu mă simțeam confortabil în corpul meu ca femeie și așa că am dezvoltat în scurt timp o disforie de gen”, adaugă tânăra de 23 de ani.

Aprobarea clinicii pentru a începe un proces de tranziție a venit rapid, așa cum se întâmplă adesea în Anglia.

Problema este mult dezbătută în UK, unde mari controverse se acumulează tocmai din cauza unor cazuri precum cea a lui Keira, care devin din ce în ce mai frecvente.  

„Nu a existat un examen psihiatric real față de mine – explică Keira – totul a fost atât de rapid și bazat pe trecutul meu.

Nu a existat niciodată o discuție reală: sentimentele mele trebuiau clarificate și nu pur și simplu acceptate pentru ceea ce erau. Pentru că atunci când începi călătoria, este foarte complicat să te întorci ».

Anglia, un trans dă în judecată clinica: „La 16 ani eram prea tânără pentru a decide, nu trebuiau să accepte”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

kate midelton este în carantină

BREAKING NEWS! Kate Middleton este în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID

PANICĂ în centrul LONDREI: „A fost ca o explozie uriașă, ca și cum ar fi căzut o bombă”. Patru case au fost afectate