in

„Anulați nunta!” Le transmite Boris Johnson celor care trebuie să intre în carantină chiar înainte de cel mai important eveniment din viața lor

Premierul Boris Johnson spune că în cazul în care ai nunta mâine, iar NHS te obligă să intri în carantină, cel mai bine ar fi să… anulezi nunta.

El a spus, în fața parlamentarilor britanici, că regulile sunt încă un „instrument vital” pentru a controla pandemia de COVID.

Boris Johnson a subliniat că guvernul este hotărât să „treacă” la un sistem de testare în cazul în care oamenii intră contact cu cazuri pozitive și să renunțe la obligația autoizolării.

Comentariile au venit după ce un ministru a sugerat că oamenii ar trebui să se autoizoleze chiar dacă sunt informați de asta cu o seară înainte de nunta lor.

Anglia: Supermarketuri cu rafturile goale. Criză de personal și de șoferi, din cauza impunerii izolării. 1,7 milioane de oameni sunt în carantină

Se estimează că 1,7 milioane de persoane sunt acum în autoizolare, pe măsură ce cazurile cresc, deși decesele rămân la un nivel scăzut datorită vaccinurilor.


Asociația britanică de procesare a cărnii a avertizat că liniile de producție au început să eșueze, din cauza numărului de lucrători care se autoizolează din cauza contactelor cu persoane pozitive.

Directorul executiv Nick Allen a declarat că industria nu se poate baza pe scutirile anunțate de Boris Johnson, deoarece este clar că foarte puțini oameni vor beneficia de acest plan.


„Anulați nunta!” Le transmite Boris Johnson celor care trebuie să intre în carantină chiar înainte de cel mai important eveniment din viața lor…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2]

Anglia ar putea intra din nou în lockdown în august, spitalizările au crescut cu aproape 40%

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, descoperit la Vama Albița