Menu
in

Asistenta din Anglia acuzată că a ucis 7 bebeluși și a încercat să ucidă alți zece: se apropie verdictul

Procesul în care asistenta din Anglia este acuzată că a ucis 7 bebeluși se apropie de final. Juriul deliberează în procesul de omor multiplu în care asistenta Lucy Letby, în vârstă de 33 de ani, este acuzată că a ucis șapte bebeluși și că a încercat să ucidă alți 10 în timpul serviciului ei la unitatea de nou-născuți de la Spitalul Countess of Chester. Letby a negat toate acuzațiile.
>>> Anglia: asistenta ucigașă, acuzată de uciderea a șapte bebeluși și de încercarea de a ucide alți zece

Asistenta din Anglia este acuzată că a ucis 7 bebeluși

Inculpata, din Hereford, ar fi prejudiciat în mod deliberat sugarii în diverse moduri, inclusiv prin injectarea de aer intravenos și administrarea de aer și/sau lapte în stomac prin sonde nazogastrice.

De asemenea, ea ar fi adăugat insulină ca otravă în hrana intravenoasă, a interferat cu tuburile de respirație și a provocat traume în unele cazuri.

Letby a negat toate acuzațiile în timp ce ea a depus mărturie în fața tribunalului Manchester Crown Court, proces care a început în octombrie anul trecut, scrie Manchester Evening News.

Ea neagă că ar fi făcut ceva dăunător oricărui copil și că prăbușirile și decesele bruște s-ar fi putut datora unor cauze naturale, sau dintr-un motiv nedeterminat, sau din lipsa altor persoane de a oferi îngrijire adecvată.

Apărarea a spus că era o asistentă „muncitoare, dedicată și grijulie”, care își iubea meseria.

Judecătorul Goss a spus juriului format din opt femei și patru bărbați să abordeze deliberările lor într-un „mod corect, calm, obiectiv și analitic”. Le-a spus să lase deoparte emoția sau orice sentiment de simpatie sau antipatie. Domnul judecător Goss a adăugat: „Nu sunteți sub presiune cu timpul”.

Letby neagă șapte capete de acuzare de crimă și 15 capete de acuzare de tentativă de omor între iunie 2015 și iunie 2016.
>>> Scandal IMENS în Marea Britanie. Peste 200 de bebeluși au murit din cauza deficiențelor dintr-o maternitate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version