in

Atac în Essex, un șofer a intrat intenționat într-un grup în fața unei școli, băiat de 12 ani ucis, cinci răniți

Mașina ucigașă a intrat intenționat într-un grup în fața unei școli la Loughton, în Essex. Un băiat în vârstă de 12 ani, Harley Watson a murit, în timp ce patru adolescenți și o femeie de 23 de ani au fost răniți. Atacatorul, un șofer în vârstă de 51 de ani, a fost arestat.

Poliția afirmă că mașina a fost lansată „deliberat” în grupul de persoane, în fața liceului Roding Valley, Loughton, Essex, luni după prânz.

Atacatorul, un șofer în vârstă de 51 de ani, a fost arestat.

Sute de copii părăseau lecțiile la sfârșitul zilei de școală, când mașina s-a năpustit spre ei la ora 3.20 pm. Accidentul a aruncat fete și băieți în aer, în timp ce alții au reușit să se ferească din calea mașinii.

Un elev al școlii, Harley Watson, în vârstă de 12 ani, a fost ucis și patru adolescenți, de asemenea, elevi la școală, și o tânără de 23 de ani, au fost răniți.

Unul dintre tinerii răniți în accident a spus la BBC că a auzit o mașină în spatele lui înainte să se urce pe trotuar. Băiatul a crede că incidentul a fost deliberat.

Șoferul mașinii, Terry Glover, un bărbat de 51 de ani din Loughton a fost arestat pentru șase acuzații de tentativă de omor și una de moarte provocată prin conducere periculoasă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC
La fiecare opt minute, un copil din Marea Britanie rămâne fără adăpost. Cea mai gravă situație din ultimii 13 ani

Nou atentat la Londra. Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de copii în fața școlii. Un elev de 12 ani a murit