Menu
in

Atenție! Au fost introduse noi echipamente de muncă pe șantierele din Marea Britanie

Câțiva constructori de pe un șantier din Surrey, Anglia, au hotărât să treacă barierele și au convenit să se prezinte la muncă în noi echipamente de muncă ce constau în… rochii și fuste. Asta pentru că, deși afară sunt temperaturi ridicate, normele nu le permit muncitorilor în construcții să se îmbrace în pantaloni scurți.

Astfel, mai mulți zidari care lucrează în aer liber la temperaturi care au ajuns în ultimele zile la peste 26 de grade Celsius, și-au dat seama că pot rezolva problema promovând… egalitatea de gen. Așa că au venit la muncă îmbrăcați în haine feminine.

Unii și-au cumpărat fuste de la magazin, alții au apelat la garderoba partenerelor de viață, scrie The Sun.

Și astfel, un șantier din Chertsey, Surrey, a fost transformat într-un adevărat podium de modă.



Simon Miles, în vârstă de 45 de ani, care purta o fustă denim asortată cu bocancii de muncă Dewalt, a spus: „Nu am auzit nimic asemănător în 20 de ani. Am venit la muncă și mi sa spus că picioarele mele trebuie să fie acoperite pe șantier.”

Atunci, muncitorii și-au dat seama că femeile de la birourile din șantier poartă fuste, motiv pentru care nu ar avea de ce să fie împiedicați să facă și ei același lucru.

Muncitorii s-au inspirat dintr-o întâmplare asemănătoare de la o școală din Sonning Common, Oxfordshire, unde băieții au combătut o interdicție asemănătoare, venind la ore îmbrăcați în fuste.

Atunci când a început să caute printre lucrurile soției, aceasta i-a spus că este nebun. „Desigur că există și o parte serioasă. Pe șantierele de construcții o fustă poate fi prinsă foarte ușor în ceva”, a continuat Simon.

Un purtător de cuvânt al Protecției Muncii din Anglia a declarat cu privire la acest aspect: „Nu există reglementări specifice privind purtarea de pantaloni scurți pe șantiere. Cum sunt îmbrăcați lucrătorii este problema angajatorului”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version