in

Băncile din Marea Britanie reduc ratele ipotecare. Un prilej bun să vă luați o casă

Barclays, Halifax, Santander și TSB au redus costul împrumuturilor pentru achiziționarea de locuințe, precum alte societăți bancare mai mici, cum ar fi Coventry Building Society, Post Office Money și Virgin Money.

Creditorii specializați Kensington și Paragon, precum și Santander și Virgin Money, au redus, de asemenea, ratele pentru proprietari.

Piața imobiliară lentă, în care prețurile locuințelor au scăzut în anumite părți ale țării, a arătat că oamenii au renunțat să-și vândă casele și că mai puțini clienți au căutat ipoteci, scrie The Telegraph.

În încercarea de a atrage debitorii rămași, creditorii și-au menținut rata scăzută.

Mark Harris, de la SPF Private Clients, broker de credite ipotecare, a declarat: „Cu oferta depășind cererea, se menține o limită asupra oricărei creșteri a ratei ipotecare, deoarece creditorii concurează între ei pentru a atrage afaceri”.

Harris a spus că se așteaptă ca ratele dobânzilor să rămână scăzute pe termen scurt, deoarece creditorii vor să aducă noi afaceri, chiar dacă mai puțin profitabile.

„Aceasta este o veste bună pentru debitori, care vor continua să aibă o gamă bună de credite ipotecare, la prețuri competitive”, a spus el.

Clienții care au făcut o reipotecare în toamna anului 2017 vor fi printre beneficiari.Decizie de ultimă oră a oficialilor UE cu privire la Brexit. Ce se va întâmpla la summitul de la Sibiu

Theresa May recunoaște că Brexitul nu va avea loc înainte de 1 iunie. Guvernul a anunțat OFICIAL că vor avea loc alegeri europarlamentare