in

Birmingham, tânăr de 24 de ani, moarte stupidă după un accident la cinema, a rămas cu gâtul înțepenit

Un bărbat în vârstă de 24 ani ani a murit în timp ce se afla la cinema. Tânărul, din Birmingham, Marea Britanie, a rămas cu gâtul înțepenit, după ce s-a aplecat printre scaune pentru a-și recupera cheile și telefonul. Ateeq Rafiq a murit, după ce a râmas cu gâtul înțepenit sub scaunul de la cinema.

La câteva luni de la producerea tragediei, soţia lui Ateeq a dat în judecată complexul în care se afla cinematograful. Femeia vrea să obțină daune, mai ales pentru fiul lor. Soția le-a provestit judecătorilor cum s-a produs tragedia. Cei doi au mers la film, iar la un moment dat, bărbatului i-au căzut din buzunar cheile și telefoul. Ateeq s-a aplecat să le ridice, dar a rămas blocat.
Soția acestuia spune că a încercat să cheme ajutoare, iar bărbatul a fost transportat la spital. La șase lui de la producerea incidentulul, Ateeq a murit, iar autopsia a arătat că presiunea pusă pe gâtul său i-a fost fatală. Asta mai ales că în urma incidentului, bărbatul rămăsese cu leziuni cerebrale. 

Ludovic Orban vrea să omoare Miorița: „Susțin să fie scoasă din programa școlară”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bătaie între mai mulți pasageri într-un avion Wizz Air care decolase de la Luton, avionul a anulat aterizarea din cauza lor

Conservatori vor să o schimbe pe Theresa May. Cine este favorit pentru postul de prim-ministru al Marii Britanii