in

Boris Johnson le cere băutorilor „să nu exagereze” în prima zi a deschiderii pub-urilor

Mâine, 4 iulie, pub-urile, restaurantele și barurile din Anglia se vor deschide după mai vine de trei luni de la impunerea restricțiilor.

Guvernul britanic a emis un ghid înaintea „super-sâmbetei” mult așteptată de mii de oameni care se așteaptă să umple localurile de pe tot întinsul Angliei.

Astfel, premierul britanic și NHS cer băutorilor să nu „exagereze” atunci când pub-urile se vor redeschide mâine.

Pe de altă poarte, poliția este pregătită pentru mai multe apeluri decât în ​​noaptea de Revelion.

Noi reguli în pub-urile englezești după ridicarea restricțiilor: Nu se mai bea la bar, sarea și piperul dispar de pe mese

Premierul Boris Johnson a cerut băutorilor să nu „exagereze”. „Nu stricați sacrificiile pe care le-ați făcut printr-un comportament nechibzuit.”


Dr. Katherine Henderson, președintele Colegiului Regal de Medicină de Urgență, face apel la populație să se comporte responsabil, în acest weekend.

Ea a declarat pentru BBC Radio 4: „Oricine iese și se bea atât de mult încât va avea nevoie de o ambulanță care să îl ducă la Urgență, nu susține NHS.”

Totodată, premierul Boris Johnson a mai declarat că sălile de sport se vor redeschide în câteva săptămâni și a promis ca teatrele să funcționeze „cât de repede se va putea”.

Spaniolii, pe străzi după 48 de zile de izolare: «Am fost ca un copil în ajunul Crăciunului. Mi-am dorit să ies, să alerg, să văd lumea»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

traficanților de măști

Investigație Rise Project: În bârlogul traficanților de măști. Clanul Cămătarilor, afaceri în timpul pandemiei

Coronavirusul a suferit mutații într-o tulpină mult mai infecțioasă: „Apar încărcături virale mai mari”