in

Boris Johnson, dus de urgență la spital, are temperatură ridicată și simptome persistente. “Toți americanii se roagă pentru el”

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost internat duminică seara, la un spital din Londra, pentru că starea sa s-a înrăutățit. Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus în urmă cu 10 zile, dar starea sa s-a înrăutățit. Febra refuză să scadă și „continuă să aibă simptome persistente de coronavirus”, a declarat o purtătoare de cuvânt.

“Acesta este un pas de precauție, întrucât premierul continuă să prezinte simptome persistente de coronavirus la zece zile de la testarea pozitivă a virusului. Primul ministru mulțumește personalului NHS pentru toată munca lor incredibilă și îndeamnă publicul să continue să urmeze sfaturile guvernului de a rămâne acasă, de a proteja NHS și de a salva vieți.”, se arată în comunicatul oficial făcut de un purtător de cuvânt al Downing Street.

Downing Street asigură că premierul Johnson rămâne la conducerea executivului. Printre primii care și-au exprimat apropierea de Johnson a fost președintele Statelor Unite, Donald Trump, care a amintit prietenia cu Bojo („este un mare lider, un mare domn”) într-o perioadă în care „este angajat în luptă împotriva virusului “. “Toți americanii se roagă pentru el, sunt sigur că se va recupera, este o persoană puternică.”

În Marea Britanie, numărul de decese pentru coronavirus a crescut cu 621 de sâmbătă până duminică, până la 4.934 în total. Contagiunea înregistrează un vârf record, sărind de la 41.903 sâmbătă la 47.806, adică 5.903 în plus.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Numărul morților din Marea Britanie se apropie de 5.000. 621 de oameni au decedat în ultimele 24 de ore, 29 dintre ei fără a avea alte probleme de sănătate

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: «Vom învinge acest virus»