in

Brexit nu afectează piața imobiliară din Marea Britanie. Prețurile caselor continuă să creascăPrețurile locuințelor din Marea Britanie au crescut cu 5,1%, în timp ce piața imobiliară din Londra rămâne lentă, dar constantă.

Locuințele din Londra s-au vândut, în medie, cu 482.000 de lire sterline, o creștere de 2,4% față de anul trecut, potrivit celor mai recente cifre ale ONS, citate de Evening Standard.

Prețurile din Londra au rămas și în aceste condiții cele mai mari din Regatul Unit, dar capitala a continuat să înregistreze cea mai slabă creștere a prețurilor, deoarece cumpărătorii continuă să fie împiedicați de constrângerile locale legate de accesibilitatea prețurilor.


De altfel, în luna noiembrie 2017, prețurile au scăzut cu 0,9 procente față de luna precedentă, notează Evening Standard.

Comparativ cu Londra, prețul mediu în restul Marii Britanii a fost de 226.000 de lire sterline, o creștere cu 5,1% față de anul 2016. Cea mai accentuată creștere a fost în West Midlands, unde prețul mediu s-a ridicat la 192.000 de lire sterline, 7,2 procente în plus față de anul precedent.

În East Midlands, prețul mediu la locuințe a fost de 185.047 de lire sterline, în creștere cu 6.4%.

De asemenea, UK Finance a raportat o creștere anuală de 15,2% a numărului de ipoteci noi pentru cei care au cumpărat pentru prima dată o locuință, în noiembrie, în ciuda majorării ratei de bază cu 0,5% decisă de Banca Angliei la 2 noiembrie 2017.

Prețurile la case în Marea Britanie au atins un nou maxim istoric

Proprietarii din Marea Britanie se tem să mai închirieze case cetățenilor UE

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Frații Decebal și Spartacus, traficanți de femei în Irlanda de Nord. 27 de acuzații

VIDEO. Credeați că doar în România e posibil așa ceva? Un parlamentar britanic, răpus de somn în timpul dezbaterilor pentru Brexit