in

Britanicii revoltați de aroganța unei vedete: ”Sunt prea frumoasă pentru a găsi iubire”


Un model de bikini din Marea Britanie care a declarat în emisiunea „This Morning” că este „prea frumoasă pentru a găsi iubire” a stârnit revolta britanicilor. Aceștia au interpretat declarația ca un semn de aroganță.

Jenna Thompson este convinsă că felul în care arată îi „intimidează pe bărbații drăguți”. În plus, femeia crede că atrage doar bărbați care nu vor de la ea mai mult decât o aventură.

După mai multe relații eșuate, modelul este convins că statutul ei de femeie singură este cauzat direct de frumusețea ei și trupul tonifiat în sălile de fitness, scrie presa britanică.Mamă a doi copii, Thompson s-a despărțit acum doi an de tatăl micuților. Aceasta este de părere că relațiile moderne sunt „un câmp minat”, iar aplicațiile de dating „foarte superficiale”. Drept exemplu, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat căsătorit. Acesta i-a spus foarte târziu că are o soție, susține modelul. Și dacă nu ar fi fost de ajuns, când s-a despărțit de bărbat, acesta a început să alerge după ea, s-a împiedicat, iar Thompson s-a văzut nevoită să-l ducă la spital.

Inclusiv prietenii ar fi sfătuit-o să „cenzureze” felul în care arată. Cu alte cuvinte, să se „urâțească”.

Cei care au văzut interviul din cadrul emisiunii „This Morning” au criticat-o dur pe Twitter. Privitorii susțin că Thompson ar fi prea pretențioasă, arogantă și superficială.

Încă o vedetă din România s-a mutat la Londra. Locuiește într-un cartier de lux și face cursuri de tatuaje
Caz revoltător la Spitalul Universitar București: pacienţi loviţi şi înjuraţi de infirmiere

Ludovic Orban vrea să omoare Miorița: „Susțin să fie scoasă din programa școlară”