Menu
in

Fenomentul „pingdemic”: Cartier londonez îngropat în gunoaie. Măturătorii stradali sunt în carantină

Un cartier londonez este îngropat în gunoaie din cauza fenomenului „pingdemic”. Astfel, aplicația NHS îi obligă pe oameni să se izoleze, mulți dintre ei având slujbe vitale pentru buna funcționare a societății.

Locuitorii din Bethnal Green sunt furioși din cauza mormanelor de gunoi care miros îngrozitor, mai ales că temperaturile în Londra au atins 30 de grade în această săptămână. Gunoaiele au fost lăsate necolectate de către Consiliul Tower Hamlets.

Consiliul Tower Hamlets a transmis că lucrează din greu pentru a relua serviciile normale cât mai curând posibil.

Întârzierile la colectarea obișnuită a gunoiului, datorită fenomenului „pingdemic”, atrag, de asemenea șobolani și vulpi.

VIDEO – Cum arăta Londra după Finala Euro 2020: Suporterii nemulțumiți au lăsat în urmă munți de gunoaie

Măturătorilor Tower Hamlets Council li s-a transmis că trebuie să se autoizoleze de aplicația NHS de urmărire – o problemă ce afectează mai multe autorități din întreaga țară.

O femeie Bethnal Green a spus că gunoiul atrage paraziți și că mizeria a împânzit cartierul.

„Sunt șobolani sub aceste coșuri de gunoi. Nu am observat un miros urât, dar nu mă apropii prea mult. Șobolanii și vulpile rup sacii și împrăștie gunoiul în tot parcul”, a spus ea.

„Știu că un rezident local a informat consiliul și a trimis videoclipuri, dar nu au acționat”, a mai declarat aceasta.

„Gunoaiele sunt colectate poate o dată pe săptămână. Apartamentele nu au unde depozita gunoiul, așa că îl lasă afară”, a mai spus ea.

Un purtător de cuvânt al Consiliului Tower Hamlets a declarat pentru My London: „Ne confruntăm cu unele perturbări ale colectării deșeurilor noastre din cauza unor factori precum absențele personalului din cauza bolii și / sau cerinței de autoizolare.”


Fenomentul „pingdemic”: Cartier londonez îngropat în gunoaie. Măturătorii stradali sunt în carantină…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version