in

Casele din Anglia, invadate de șobolanii agresivi. Caută de mâncare din cauză că restaurantele sunt închise

Un expert în controlul animalelor dăunătoare a declarat că șobolanii din Anglia și-au adaptat comportamentul în timpul restricțiilor, din cauză că restaurantele nu le mai oferă surse de alimente.

Șobolanii canibali hiper-agresivi înotă prin conducte și invadează casele prin vasele de toaletă, mai spune expertul.

Locuitorii din Stoke-on-Trent susțin că rozătoarele flămânde devin din ce în ce mai agresive și mai îndrăznețe, în ultimele luni fiind observată o creștere îngrijorătoare a numărului acestora.

De asemenea, oamenii anunță din ce în ce mai multe rozătoare care intră în case prin toalete.

Șobolani, gândaci, ploșnițe, molii și purici. Cele mai afectate cartiere din Londra

Autoritățile au precizat că în ultima vreme au primit tot mai multe apeluri de la oameni, prin care le cereau ajutorul pentru a scăpa de șobolanii care le intrau în case prin scurgeri și toalete.

Mike Flynn, șeful Alpha Pest Control, a declarat pentru The Mirror că șobolanii și-au adaptat comportamentul pentru a supraviețui în timp ce restaurantele au fost închise.

„Cu siguranță că a existat o schimbare de comportament a șobolanilor din cauza izolării. Înainte, oamenii aruncau resturile de mâncare pe drum sau în parcări, dar acum cei mai mulți dintre ei sunt în case. Șobolanii au început să fie din ce în ce mai disperați, așa că se îndreaptă către casele lor”, a declarat specialistul.

Pentru a rămâne în viață, șobolanii se mănâncă între ei, însă dau iama și în gospodării.

Cartierul Usera din Madrid, zeci de români trăiesc în condiții inimaginabile, fără apă, curent, între gunoaie și șobolani
Angela Merkel avertizează UE să se pregătească pentru lipsa unui acord comercial cu Marea Britanie

Gonit de pandemie din Anglia, un hoț s-a apucat de operat în Vama Veche: „Am greșit camera, scuze!”