in

Familia regală: cauza morții reginei confirmată prin certificatul de deces semnat de prințesa Anne

Știri Marea Britanie – Cauza morții Reginei a fost confirmată de certificatul său de deces semnat de Prințesa Anne. Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția.

Cauza morții Reginei

Astăzi (29 septembrie), la 10 zile de la înmormântare, cauza morții a fost confirmată ca fiind bătrânețea (Old Age). Certificatul a fost semnat de fiica ei, care și-a însoțit mama în ultima călătorie din Scoția la Londra în zilele de după moartea ei. Documentul, publicat joi de National Records of Scotland, consemnează că regretatul monarh a murit la ora 15.10 pe 8 septembrie la Castelul Balmoral din Ballater, în satul Aberdeenshire.

Prințul Charles vizitează România, se întâlnește cu Iohannis și Familia Regală

Doliu de 10 zile

După ce a murit, Marea Britanie a intrat într-o perioadă de doliu de 10 zile, în care, după o stare de stat la Palatul Holyrood din Edinburgh, a fost mutată la Londra, unde a fost dusă la Palatul Buckingham. Ea a fost apoi dusă în procesiune – urmată de membrii familiei regale – la Westminster Hall.

Acolo a stat patru zile, iar mii de membri ai publicului au stat la coadă până la 16 ore pentru a vedea sicriul Reginei. Înmormântarea Reginei a avut loc apoi pe 19 septembrie la Westminster Abbey, la care au participat familia ei, precum și demnitari din întreaga lume.

Mii de oameni s-au aliniat pe străzile Londrei pentru a o vedea pe regina pentru ultima dată, înainte ca aceasta să fie înmormântată la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, alături de regretatul ei soț, Prințul Philip, care a murit în aprilie 2021, scrie MyLondon.news.


Monograma oficială a regelui Charles al III-lea a fost lansată de palat, împreună cu patru timbre cu portrete ale reginei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

munca sezoniera anglia

Crește riscul de sclavie modernă în fermele britanice, guvernul vrea să ridice plafonul pentru lucrătorii străini în agricultura sezonieră

efigia charles

Moneda Regelui Charles al III-lea a fost dezvăluită înainte de a intra în circulație, programată la sfârșitul anului