in ,

Ce au făcut britanicii după ce Boris a cerut închiderea puburilor. Au ieșit în gașcă să se distreze la… puburi

Britanicii au sfidat apelul premierului Boris Johnson de închidere a puburilor, restaurantelor și barurilor și au luat cu asalt aseară, 20 martie, localurile.

După ce a fost anunțată interdicția, mulți britanici au ieșit să mai bea un ultim pahar la cârciumile pe care le frecventau, înainte ca acestea să-și închidă porțile.

Mai mult, anunțul lui Johnson a dus și la golirea rafturilor cu alcool din supermarketuri, scrie The Sun.

„Ultima noapte de libertate, supărat și dezamăgit sunt cuvintele care descriu cum mă simt, să fim naufragiați pentru ultima oară în această seară”, a scris unul dintre ei pe Twitter.

Altul a adăugat: „Bănuiesc că toată lumea a găsit un pub pentru a-și petrece ultima noapte de libertate”.

Mulți alții nu au ținut cont de rugămintea premierului de a nu ieși din case și a se gândi la alții.


Premierul Boris Johnson a decis: Puburile, barurile și restaurantele din UK se închid din această seară pentru a preveni răspândirea coronavirusului

El a spus: „S-ar putea să credeți că sunteți invincibil, dar nu există nicio garanție că veți avea simptome ușoare și puteți fi în continuare un purtător al bolii și să o transmiteți altora”.

La Sainsbury, în Richmond, berea și vinul au fost terminate de pe rafturi până ieri la prânz – cu cinci ore înainte de ordinul de închidere a puburilor.

Un cumpărător în vârstă de 36 de ani a spus pentru The Sun: „Mă așteptam să găsesc raftul cu hârtie de toaletă gol, dar să nu găsesc băutură… Cum să trecem peste asta dacă nu ne putem relaxa cu o bere sau un pahar de vin în timp ce stăm acasă?”

Un altul, în vârstă de 50 de ani, a adăugat: „Am mers în raionul cu bere și vin și nu mi-am crezut ochilor. Rămăseseră doar câteva sticle de bere fără alcool și câteva sticle scumpe de vin roșu pe care nu le cumpăr în mod normal. Locul a fost devalizat de oameni care s-au grăbit să-și umple cărucioarele în câteva ore.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anxietate în vremea pandemiei

Coronavirus, cum ne controlăm anxietatea: «Oamenii au nevoie unii de alții»

Marea Britanie. Asistentele care își riscă viața, abuzate și scuipate pe stradă: „Răspândiți viruși!”