in

Prințul George împlinește 8 anișori. Cea mai nouă fotografie a sa într-un tricou de 10 lire sterline face înconjurul Internetului

Ce mai nouă fotografie a prințului George pentru a marca cei opt ani pe care îi împlinește azi, 22 iulie, îl arată pe acesta îmbrăcat într-un tricou de 10 lire sterline, așezat pe un vehicul de teren identic cu cel al cu străbunicul său, ducele de Edinburgh.

Fotografia, scrie MailOnline, a fost făcută chiar de mamă sa, Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, la casa lor din Amner Hall, Norfolk și îl arată viitorul rege suit pe capota unui Land Rover Defender.

George este îmbrăcat casual cu un tricou cu dungi și pantaloni scurți în dungi de tip John Lewis, scrie Daily Mail.

Ducesa face în mod regulat imagini cu George, prințesa Charlotte și cu prințul Louis pentru a marca repere din viața copiilor ei.

Tricoul purtat de George costă între 8 și 12 lire sterline, în funcție de mărim, mai scrie publicația britanică.

Kate a mărturisit că și-a tuns chiar ea copiii, în timpul lockdown-ului, spunând unui grup de părinți în ianuarie: „Am devenit frizer în acest lockdown, spre groaza copiilor mei”.


Englezii se isterizează după ce Prințul George a fost înjurat pe Facebook

William și Kate, au planificat o sărbătoare pentru George, mâine, 23 iulie, dar Palatul Kensington nu a dezvăluit detalii, însă ducesa este mare amatoare de confecționat torturi aniversare, lucru pe care probabil îl va face și de această dată.

De asemenea, mai scrie Daily Mail, este posibil ca anul acesta să nu mai apară fotografii oficiale ale prințului George, de ziua sa, din cauză că anul trecut acestea au fost trolate.

Biografa regală Angela Levin, a declarat: „Există zvonuri că s-ar putea să nu vedem fotografia [prințului George] la opt ani, pentru că au fost atât de supărați de grosolănia oamenilor care își bat joc de un băiețel în vârstă de șapte ani, da sper că vor reuși să depășească asta.”

Prințul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în aripa privată Lindo Wing de la Spitalul St Mary, Paddington, la ora 16:24, pe 22 iulie 2013.

Și-a făcut debutul public în fața presei lumii pe treptele spitalului, o zi mai târziu, înfășurat într-un șal alb de lână, în brațele mândrilor săi părinți.

Strănepot al reginei, el va fi al 43-lea monarh de când William Cuceritorul a obținut coroana Angliei dacă, așa cum era de așteptat, va urma domnia bunicului său, prințul de Wales și apoi a tatălui său, William.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – Momente penibile cu actorul Jean Claude Van Damme în România. Înconjurat de maneliști care îl filmează cu telefoanele mobile

Anglia ar putea intra din nou în lockdown în august, spitalizările au crescut cu aproape 40%