in

Cea mai scumpă casă de vânzare la Londra. Proprietarii cer 54,5 milioane de lire sterline pe conacul situat într-unul din cele mai bogate cartiere

Cea mai scumpă casă de vânzare la Londra


Unul dintre cele mai vechi conace din Mayfair este de vânzare pentru 54,5 milioane de lire sterline, făcându-l cea mai scumpă proprietate pe piața din Londra de la debutul pandemiei de coronavirus, scrie Daily Mail.

Clădirea cândva aproape abandonată a făcut obiectul unei renovări fastuoase comandate de actualii proprietari, aşa că, potrivit experţilor, îşi merită pe deplin preţul.

Este vorba, de fapt, de un complex de două clădiri cu 12 dormitoare, nouă băi, o piscină subterană şi o cameră de zi care ocupă un etaj întreg.

Piscina este considerată a fi una dintre cele mai mari dintr-o casă privată din centrul Londrei, la care se adaugă jacuzzi, sală de fitness, saună și cinematograf, precum și în încăperile pentru personal.

Casa fusese anterior închiriată cu 27.500 GBP pe săptămână și prețul actual este de 32 de ori mai mare decât 1,7 milioane GBP pentru care a vândută în 2008.

Casa cu șase etaje, cu fața în Portland Stone, a fost construită în 1732, când străzile și piețele din Mayfair au fost amenajate pentru prima dată, apoi a fost modernizată în stilul “baroc eduardian” în 1908.


Agenții spun că au văzut o creștere uriașă a cererii de proprietăți mai mari, cu spațiu în aer liber și spațiu pentru lucrul la domiciliu de la începutul pandemiei.
femeie UK infectat

O femeie din UK se luptă cu coronavirusul, la zece luni după ce s-a infectat: «Nu ştiu dacă voi mai fi bine vreodată»

Arestări la demonstrația „anti-lockdown” din Londra. Sute de oameni au protestat împotriva restricțiilor