in

Cei mai mari câștigători ai loteriei din Marea Britanie au făcut prima lor achiziție importantă: o mașină Volvo DE OCAZIE

Cei mai mari câștigători ai loteriei din Marea Britanie au făcut prima lor achiziție importantă: o mașină Volvo DE OCAZIE

Joe și Jess Thwaite au cheltuit o sumă relativ modestă, de 38.000 de lire sterline, din câștigul lor de 184 de milioane de lire sterline de la EuroMillions pentru un V60.

În ciuda câștigului neașteptat al cuplului, vecinii nu sunt șocați de faptul că cei doi au fost atât de cumpătați cu banii lor.

Fiecare gospodărie din Marea Britanie va primi o reducere de 400 lire sterline la factura de energie – banii NU vor trebui returnați

Cei mai mari câștigători ai loteriei din Marea Britanie

Unul dintre ei a declarat pentru The Sun: ”Sunt mega câștigători la loto, dar în primul rând sunt oameni cu picioarele pe pământ care au muncit din greu toată viața lor. Mașina este inteligentă, respectabilă și sensibilă – exact ca Joe și Jess”.

”S-ar putea să te aștepți ca ei să meargă și să cumpere un Ferrari sau un Bugatti. În loc să ducă o viață de lux, ei merg mai departe cu planul lor inițial de a renova casa și de a se asigura că lucrurile sunt aranjate așa cum au planificat inițial.”, a mai declarat vecinul.


”Faptul că nu au cheltuit totul pe mașini sport sau pe băutură arată ce oameni grozavi sunt”, spune un altul.

Cu câștigurile lor record, Joe și Jess ar fi putut alege orice supercar, cum ar fi un Bugatti, un McLaren sau un Aston Martin. Dar, după ce a făcut public câștigul lor luna trecută, Joe a recunoscut că ”nu este o persoană care se pricepe prea bine la mașini”.

El a spus că mașina lui de vis era o Skoda Superb break ”din cauza cantității de lucruri pe care le poți băga în portbagaj”.

Joe și Jess au câștigat 184.262.899 de lire sterline la EuroMillions luna trecută. Joe, inginer de vânzări în domeniul comunicațiilor, și-a dat deja demisia.

Jess conduce un salon de coafură împreună cu sora ei. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii de vârstă școlară primară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

supermarket uk

Prețurile alimentelor: marea îngrijorare pentru trei sferturi dintre britanici, unul din șase apelează la ajutoare

Măștile nu mai sunt obligatorii în spitalele din Anglia. Numărul cazurilor de Covid a scăzut cu 95% de la începutul anului