in

Cine este Gigi Ciobănică, românul condamnat la ani grei de închisoare la Birmingham

Șeful unei bande din Birmingham a fost condamnat la închisoare pentru că a organizat un grup infracțional de trafic de persoane în care femeile tinere au fost introduse ilegal în Marea Britanie și forțate să lucreze în bordeluri. Românul Gigi Ciobanica și partenerul său Cristina Olaru le-au pus pe femei să lucreze în proprietăți pe care le-au închiriat de la complicele Priyantha Yakdehige din Swindon – și au luat și o parte grea din câștigurile lor.

Londra: Valentin Lazăr, românul condamnat pe viață pentru omor, acuzat acum și de viol

Femeile exploatate au lucrat adesea „eficient 24/7” în „condiții proaste”, cu clienții” rezervați ziua și noaptea”, a spus poliția. Ciobanica, care locuia in Grasmere Road, Soho, controla rețeaua de lucrătoare sexuale și asigura ca transportul, locuința și activitatea victimelor sa fie gestionate pentru a profita direct și substantial.

Nicolae Vîrtosu, criminalul care „auzea voci”, condamnat la închisoare pentru uciderea cumnatei sale în Ilford

El a trimis banii înapoi în România pentru a construi proprietăți în numele său, neplătind impozitele și furând de la cele pe care le-a exploatat. Olaru, care era partenera sa la acea vreme, controla listele pentru lucrătoarele sexuale, gestiona finanțele acestora și le caza în case puse la dispoziție de Yakdehige, potrivit Birmingham Mail.

Unitatea de Crimă Gravă și Organizată a Poliției din Wiltshire a lansat o investigație, colaborând cu agențiile partenere și cu Agenția Națională pentru Criminalitate, care a asistat la arestarea și extrădarea suspecților de peste mări. Ulterior, Ciobanica a fost gasit vinovat de conspiratie pentru a se angaja in trafic de persoane si spalare de bani si condamnat la opt ani de inchisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]

schimbari mastercard

Mastercard face o schimbare uriașă în plăți și va afecta milioane de cumpărători

vandalism stonehange

Vandalism la Stonehenge, protestul activiștilor condamnat de liderii britanici: ”Un act rușinos!”