in

Marea Britanie: Bebeluș de 9 zile, mort de COVID. Mama se îmbolnăvise în timpul sarcinii

Marea Britanie: Bebeluș de 9 zile, mort de COVID. Mama se îmbolnăvise în timpul sarcinii

Un bebeluș de numai nouă zile, din Marea Britanie, născut prematur, a murit de COVID-19. Mama contractase virusul în timpul sarcinii și astfel s-a produs nenorocirea.

Mama fetei, Katie Leeming, în vârstă de 22 de ani, a fost testată pozitiv pentru coronavirus în timp ce era gravidă. După o săptămână, ea nu a mai simțit mișcările copilului și a trebuit să fie supusă unei operații de cezariană, în data de 13 octombrie, potrivit Al Jazeera.

Ivy-Rose s-a născut prematur și cântărea 990 de grame la naștere. Micuța a fost transferată la o unitate de îngrijire neonatală de specialitate, după ce a suferit o serie de complicații, inclusiv o hemoragie pulmonară și o hemoragie cerebrală. La aproximativ cinci zile, ea a fost testată pozitiv pentru COVID-19, iar patru zile mai târziu, a murit.

Marea Britanie: Un bebeluș de numai 13 zile a murit infectat cu COVID-19

Mama fetiței nu era vaccinată împotriva COVID-19. Ea a refuzat să se imunizeze, după ce ar fi stat de vorbă cu mai multe femei însărcinate și ar fi sfătuit-o să nu facă vaccinul.

„Am simțit că nu s-au făcut suficiente cercetări privind impactul vaccinului în timpul sarcinii și dacă acesta va afecta copilul”, a declarat femeia.

Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii (NHS) spune că femeile se pot vaccina în siguranță împotriva COVID-19 și că este de preferat ca acestea să primească serurile produse de Pfizer-BioNTech și Moderna.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

metoda covid2

„Metoda Covid”, o nouă escrocherie prin telefon. Tot mai mulţi bătrâni cad victime

Atacuri xenofobe asupra românilor în Irlanda de Nord. Florentina Dimache: „Nu bem alcool, nu petrecem. Suntem o familie obișnuită”