in

Clientei Lidl i s-a interzis să cumpere 100 de castraveți, în toiul crizei de alimente proaspete

Clientă Lidl blocată să cumpere 100 de castraveți

Clientă Lidl blocată să cumpere 100 de castraveți – Femeia spune că a cumpărat 100 de castraveți de la Lidl în fiecare săptămână din 2020 – datorită afacerii sale cu băuturi detox. Dar acum a fost blocată, i s-a interzis să cumpere. dar acum sunt vremuri grele pentru raioanele de legume și fructe din supermarketurile din marea Britanie. Foarte multe au pus limite de cumpărare de doar trei articole (trei roșii, trei castraveți, etc).

Citește mai mult ➡ Supermarketurile din Marea Britanie se confruntă cu penuria de alimente proaspete, trei mari retaileri impun limite

Clientă Lidl blocată să cumpere 100 de castraveți

O clientă Lidl spune că i s-a interzis să cumpere 100 de castraveți uluitor de la un magazin local – pe fondul raționalizării supermarketurilor și al penuriei în toată Marea Britanie. Lisa Fearns spune că a cumpărat 100 de castraveți de la Lidl în fiecare săptămână din 2020 – datorită afacerii sale cu băuturi detox.

Lisa Fearns, în vârstă de 49 de ani, spune că a fost interzisă săptămâna aceasta – după ce un manager a intervenit și a oprit-o la casă. Ea a spus: „Merg în fiecare săptămână, duminică, de trei ani. Ajung acolo la 10 dimineața pentru că am nevoie ca castraveții să fie proaspeți, apoi fac sucuri în timpul zilei, scrie birminghammail.co.ul.

Citește și ➡ Revolut sfidează băncile tradiționale și își lansează propriul card de credit: „Fără comisioane”

„Managerul a venit în fugă”

Clientă Lidl blocată să cumpere 100 de castraveți – „Văd priviri amuzate când sunt în supermarket, oamenii se uită la mine de genul „ce faci?” Aveam nevoie de 100 de castraveți. Managerul a ieșit în fugă din spate spunând că eu cumpăr prea multe fructe și legume. Nu pot cumpăra atât de mult. Ei nu au acceptat obiceiul meu, așa că am spus că îmi voi duce obiceiul la Aldi.

Trebuie să merg la Asda , un alt Lidl și un alt Aldi. Sunt ca un cumpărător secret. Îmi ia [acum] aproximativ două ore să fac toate cumpărăturile în loc de 15 până la 20 de minute. În Aldi era o limită de trei castraveți de persoana asa ca am luat șase și nu au spus nimic. Sunt stresată de ce o sa fac in fiecare saptamana. Va fi o bătălie”.

Prețul castraveților s-a dublat

Clientă Lidl blocată să cumpere 100 de castraveți – Lisa a spus: „Am condus o sală de sport pentru femei și aveam de gând să înființez un bar de sucuri, dar apoi a avut loc lockdownul, așa că am început să fac sucuri de acasă. Duminică era mai scump pentru că trebuia să merg la diferite magazine. Îmi amintesc că atunci castraveții erau doar aproximativ 40p și acum sunt 70p, s-au dublat mai mult sau mai puțin prețul. Este stresant.”

Un purtător de cuvânt Lidl a declarat: „În calitate de supermarket, dorim să ne asigurăm că toți clienții noștri au acces la produsele de care au nevoie și, prin urmare, din păcate, nu putem facilita achizițiile en-gros. Mulțumim cumpărătorilor pentru înțelegerea și considerația pe care o au față de ceilalți clienți. “

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 2.7]

penurie alimente uk

De ce se confruntă supermarketurile din Marea Britanie cu penuria de alimente proaspete? Trei mari retaileri impun limite

Lipsa salatei legume supermarketurile

Lipsa salatei și a altor legume în supermarketurile din Marea Britanie ar putea dura până la o lună