in

Consumul exagerat de alcool – sportul preferat al tinerilor britanici

“Nu mi-am putut imagina că nişte tineri pot bea atât de mult. Pur şi simplu vedeam cum fetele cădeau din picioare pe stradă. Erau dezbrăcate şi nu se mai puteau ridica de jos.Ambulanţele pur şi simplu nu mai făceau faţă”, a declarat unul din medicii din orașul spaniol Salou, acolo unde tinerii britanici au venit cu miile pentru a participa la faimosul festival Sloufest. Cea ce ar fi trebuit să fie un eveniment sportiv a fost transformat într-un carnaval cu alcool ieftin, scrie presa britanică.

Spaniolii au spus că nu au mai vazut așa ceva: “vomită pe străzi, sticle goale, bucati de rochii aruncate pe străzi și bălți de urină la toate colturile.” Un englez de 19 ani le-a spus jurnaliștilor că vrea să consume cât mai mult alcool și poate să aibă și o fată, dacă este norocos. Localnicii s-au plâns că nu au putut să doarmă și că poliția nu i-a deranjat prea mult pe tinerii beți și puși pe scandal.

“Dacă am fi fost noi în locul lor, cu siguranță eram duși la închisoare”, a declarat un locuitor din Salou. “Ne-au arătat posterioarele goale de la ferestre, au aruncat beri în piscină, au făcut numai lucruri dezgustătoare”.

Singurii care au fost mulțumiți de prezența tinerilor brianici au fost proprietarii de baruri, care au vândut alcool cât pentru un an întreg.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Evaziune uriaşă: România pierde 600 de milioane de euro anual în agricultură

Bijuterii de un milion de lire furate de un grup de români