in

Coronavirusul nu mai există pentru ei: Zeci de mii de oameni s-au înghesuit pe plajele din Anglia, în cele mai călduroase zile ale anului


Zeci de mii de persoane s-au deplasat, ieri și azi, pe coasta de sud a Angliei, pentru a face plajă în cele mai călduroase zile de până acum ale anului.

Miercuri, 24 iunie, mii de oameni au umplut plaja din Bournemouth, profitând de vremea însorită. Și azi este de așteptat ca soarele să îi îmbie pe locuitorii Angliei să iasă din case.

Experții spun însă că este bine să evităm expunerea la soare în timpul zilei, deoarece sunt cele mai înalte niveluri de raze Ultraviolete înregistrate vreodată.

Londra, sub cod galben începând de vineri. După caniculă se anunță furtuni cu trăsnete, grindină și vânt puternic. Posibile inundații

Biroul de Meteorologie din Londra a anunțat că nivelul UV de azi este foarte ridicat, deci este necesară protecția solară.

De asemenea, oficialii sunt îngrijorați că ar putea exista un al doilea vârf al pandemiei de coronavirus din cauza supraaglomerării plajelor.

Britanicii au fost îndemnați să se țină departe de plajele cele mai populare din Marea Britanie, după ce au existat avertismente că mulțimi uriașe de oameni nu respectă distanțarea socială.

Oficialii din Bournemouth i-au condamnat și pe cei care au lăsat ieri 12 tone de gunoi peste plajele din stațiune de cei peste 100.000 de vizitatori.

Între timp, în stațiunea exclusivistă din Sandbanks au fost 12 ore de blocaj în trafic problema persistând până ieri, la ora 23:00. Localnicii solicită poliției să amenajeze blocaje rutiere atunci când zona atinge capacitatea.

Autostrada dintre Austria și Bavaria e supraaglomerată: locuitorii suferă, turiștii și șoferii de camioane sunt tot mai enervați
Tânără de 19 ani, dispărută în zona Ilford, împreună cu copilul ei de opt săptămâni

noi măsuri de relaxare

Ministrul Sănătăţii de la Bucureşti: «Pregătim pentru 1 iulie noi măsuri de relaxare»