in

Creștere alarmantă a numărului de tineri care declară un handicap mintal în Anglia și Țara Galilor

Creștere alarmantă a numărului de tineri care declară un handicap în Anglia și Țara Galilor. Una din șapte femei în vârstă de 20 de ani a fost clasificată ca având un handicap, după ce recensământul din cele două țări a inclus pentru prima dată sănătatea mintală în întrebarea privind handicapul, scrie The Guardian.

Numărul fetelor și al tinerelor cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani care au declarat un handicap aproape s-a dublat, iar în rândul celor cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani aproape s-a triplat în Anglia, ajungând la 15%.

Au existat puncte fierbinți în Lincoln, Norwich și Brighton, locuri cu populații studențești mari. Creșterea în rândul tinerilor de sex masculin a fost mai mică, dar totuși semnificativă.

Citiți și: Profesorii din Marea Britanie împart pastă de dinți elevilor: ”Periuțele au devenit un “obiect de lux” pentru unele familii”

Ca răspuns la Legea din 2010, recensământul din 2021 a încetat să mai întrebe despre “probleme legate de bătrânețe”, așa cum făcea în deceniile anterioare, când încerca să stabilească ratele de dizabilitate, și a început să întrebe despre “afecțiuni sau boli fizice sau mentale care durează sau se așteaptă să dureze 12 luni sau mai mult”. Recensământul a fost efectuat în martie 2021, în timpul pandemiei de coronavirus, când ratele de depresie au crescut brusc.

Rezultatele arată că populația generală cu dizabilități din Anglia și Țara Galilor este din ce în ce mai tânără.

Noua numărătoare înseamnă că 1,2 milioane de persoane cu vârste cuprinse între 10 și 24 de ani din Anglia și Țara Galilor se declară acum cu handicap – mai mult decât dublu față de numărul înregistrat cu un deceniu mai devreme. În Țara Galilor și în nord-estul Angliei se află cele mai multe persoane cu handicap, iar în Londra, cele mai puține.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]

Zelensky face o vizită surpriză în Marea Britanie, întâlniri cu Sunak și Regele Charles

cutremur a fost simțit chiar în afara Londrei

Cutremur în Marea Britanie, s-a simțit chiar în afara Londrei, localnicii spun cum tremurau casele