in

Sadiq Khan avertizează că scumpirile ar putea cauza o creștere a criminalității violente pe străzile Londrei

* Știri Marea Britanie * Creșterea costului vieții în Marea Britanie * Sadiq Khan a avertizat că actuala criză a costului vieții ar putea provoca o creștere a criminalității violente.

Creșterea costului vieții în Marea Britanie

În timp ce cifrele oficiale arată că infracțiunile cu cuțit și cu arme au scăzut anul trecut, presiunile cu care se confruntă familiile ar putea „periclita progresul care s-a făcut”, se teme primarul Londrei.

Avertismentul vine în timp ce cifrele arată că infracțiunile cu cuțite din capitală au scăzut cu șapte la sută în 2021, în timp ce infracțiunile cu arme au scăzut cu 18%.

Prima jumătate a anului 2022 a înregistrat, de asemenea, mai puține crime de adolescenți, comparativ cu cifrele record de anul trecut .

Primăria spune că este rezultatul abordării „dură cu criminalitatea și dură cu cauzele criminalității”.

Cu toate acestea, Sadiq Khan a avertizat că nivelul criminalității violente este încă mult prea ridicat, iar lipsa de oportunități și de bani pentru tinerii londonezi ar putea acționa ca factori de violență, scrie Bloomberg.


Violență în centrul Londrei. Fumătorii de canabis s-au luat la bătaie cu poliția pe Oxford Street

Legătura dintre violență și sărăcie

Creșterea costului vieții în Marea Britanie * Noua analiză a Primăriei asupra cauzelor violenței evidențiază legăturile dintre deprivare, sărăcie și vulnerabilitate la criminalitate. 

În Londra, șase din cele 10 cartiere cu cele mai mari creșteri ale șomajului în timpul pandemiei sunt reprezentate în primele 10 districte pentru violențe grave. 

Șapte dintre cartierele cu cea mai mare creștere a cererii de pachete cu alimente de la Trussell Trust în 2020/21, de asemenea, sunt în top 10 pentru violențe grave. Cu toate acestea, din date nu este clar dacă foamea în sine provoacă violență.

Număr record de polițiști

Primarul spune că a investit sume „record” în Poliția Met de la preluarea mandatului în 2016, Primăria alocând buget pentruîncă 1.300 de ofițeri de poliție pentru a suprima violența în zonele locale. Numărul ofițerilor de poliție a fost acum la cel mai înalt nivel din istorie (34.542) – deși creșterea nu a fost similară cu creșterea populației Londrei.

Crimă violentă în Plaistow: Locuitorii îngroziți „se încuie în case și se roagă la Dumnezeu”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

armata uk slaba

Forțele armate ale Marii Britanii sunt prea SLABE pentru a proteja țara în război, avertizează un fost comandant militar

albanez injunghiat romanca

Anglia, româncă înjunghiată de soțul albanez, 19 ani de închisoare pentru agresor: “Nu ai murit încă?”