in ,

Criza coronavirus în Marea Britanie: Cea mai mare creștere a numărului de morți în 24 de ore. 335 de decese înregistrate în UK până azi

Numărul celor decedați din cauza coronavirus în Marea Britanie a crescut cu 54 de cazuri, în ultimele 24 de ore.

Astfel, cifra morților a ajuns la 335.

Știrile sumbre vin pe fondul cererii unei mari părți a populației de închidere a parcurilor și oprirea metroului din Londra – considerate motorul focarului din Marea Britanie, scrie Daiy Mail.

Proprietarii dau afară din case personalul medical de teama coronavirusului

Imagini sfâșietoare: Oameni infectați de coronavirus întinși pe jos, pe holul unui spital. Situația este alarmantă

Comitetul de urgență al guvernului Cobra se va întruni azi, la ora 17:00, și se așteaptă ca premierul Boris Johnson să facă anunțul blocării capitalei, în această seară.

Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a subliniat că o decizie privind noile măsuri este așteptată „foarte curând” și că la acest lucru s-a ajuns din cauza comportamentului „egoist” al oamenilor.

El a dat ca exemple măsurile din Italia și Franța – unde toate spațiile municipale au fost închise, oamenii trebuie să completeze formularele pentru a părăsi casa, iar poliția patrulează pe străzi și îi amendează pe cei care încalcă regulile.


„Dacă analiza noastră arată că oamenii nu și-au oprit interacțiunea, atunci vom lua măsuri suplimentare”, a spus purtătorul de cuvânt al premierului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Imagini sfâșietoare: Oameni infectați de coronavirus întinși pe jos, pe holul unui spital. Situația este alarmantă

Pandemia de coronavirus, când ne vom lua viaţa înapoi?