in

Descoperire alarmantă în UK: medicamente falsificate introduse în sistemul de sănătate, unele dintre ele tratau afecţiuni grave

Mii de oameni au fost în pericol, după ce mafia italiană a introdus în sistemul de sănătate din Regatul Unit mai multe medicamente falsificate sau depozitate în condiţii improprii. O anchetă de televiziune a dezvăluit că, deşi autorităţile britanice au fost înştiinţate, nu au avertizat pacienţii supuşi riscurilor.

O parte din medicamentele fuseseră furate din sistemul de sănătate italian între 2011 şi 2014. Unele dintre ele tratau afecţiuni grave, precum cancerul, scleroza multiplă sau boala Parkinson. Au fost introduse în spitale, farmacii şi reţele de distribuţie britanice de către reţele mafiote, arată ancheta.

Frauda a fost descoperită după ce medicamente pentru cancer exportate în Germania s-au dovedit ineficiente. Agenţia pentru reglementarea medicamentelor din Marea Britanie a deschis o anchetă, abia după dezvăluirile presei.


Londra: Se fac stocuri de medicamente de teama unui Brexit fără acord

Scandal în Marea Britanie. Farmaciile românești online vând medicamente fără prescripție. „Trebuie schimbată legislația”Milioane de lire sterline din contrabanda cu oameni. Zeci de șoferi români de tir implicați

Birmingham. Ceea ce a făcut acest lucrător de la abator a stârnit furia iubitorilor de animale. Ce urmează după fotografia cu mielul viu este HORROR!