in

£300.000 despăgubire în urma unui accident de muncă

O persoană rănită care, în urma unui accident de muncă, a suferit o amputare parțială a degetului mare, a primit despăgubiri în valoare de 300.000 de lire sterline. În ciuda încercărilor medicilor de a coase la loc o parte a degetului mare, nu a fost posibil ca acesta  să-i fie salvat și a trebuit să-i fie amputat din articulație.

Cazul părții vătămate a fost condus de avocatul Adam Burton, un avocat al echipei de vătămări corporale grave de la Sintons Law, iar supravegherea generală a cazului a fost asigurată de Phil Davison, directorul departamentului, considerat unul dintre cei mai importanți avocați in obţinerea de compensaţii în urma vătămării corporale din Anglia.

Cu o rețea extinsă de contacte cu furnizori de servicii de reabilitare de top din Anglia și Țara Galilor, Sintons a oferit victimei acces la servicii de reabilitare de cel mai înalt standard. În urma colaborării dintre Sintons Law și Pace Rehabilitation, furnizor de top de servicii de reabilitare, bărbatului rănit i s-a oferit o proteză a degetului mare și a putut beneficia de un program personalizat de terapie a mâinii și de tratament psihologic.

Avocatul Adam Burton, cel care a condus cazul, notează că „deși natura rănilor victimei l-ar fi putut împiedica să lucreze pentru mult timp, a fost foarte hotărât și s-a întors la munca de șofer de camion la doar două luni după acest incident teribil. De atunci, și-a înfiinţat propria companie, ceea ce este o dovadă a atitudinii sale pozitive.”

„Suntem încântați că a apelat la noi pentru sprijin în refacerea vieții sale, iar ajutorul nostru în a-i oferi acces la proteză de cea mai înaltă calitate și recuperare medicală a fost foarte important pentru el, atât din punct de vedere practic, cât și din punct de vedere psihologic. Compensația materială obţinută și reabilitarea pe care am organizat-o pentru el și care s-a dovedit a fi foarte eficientă, i-au permis să privească spre viitor cu optimism”, adaugă Adam.

Phil Davison, unul dintre cei mai importanți avocați ai Angliei în materie de despăgubiri pentru răni grave și vătămări permanente și care a câștigat milioane de lire sterline despăgubire pentru adulți și copii de-a lungul lungii sale cariere, subliniază că, pe lângă obținerea celei mai mari compensații bănești posibile, persoanele care au fost grav rănite se aşteaptă ca avocatul să le ajute la obţinerea, pe cheltuiala asiguratorului şi de comun acord cu acesta, a următoarelor:


  • Plăţi intermediare (avans) pentru acoperirea cheltuielilor curente.
  • Reabilitare privată, intensivă.
  • Echipament medical specializat.
  • Îngrijire specializată.
  • Adaptarea casei la noile nevoi ale victimei.
  • Adaptarea mijlocului de transport la nevoile victimei.

Avocații Sintons au o vastă experiență în reprezentarea juridică a persoanelor care au suferit răni grave la locul de muncă. De exemplu, pentru un muncitor agricol care a suferitrăni grave, s-au obţinut despăgubiri în valoare de 400.000 de lire sterline. Pentru un muncitor în construcții, avocatul Phil Davison a obţinut compensaţii materiale de 390.000 de lire sterline, în urma accidentării prin căderea de la înălțime.

Victima reprezentată de Phil a avut un accident în timpul ridicării structurii de oțel a unei clădiri. Cușca, pe care clientul lui Phil își desfăşura munca s-a desprins de la o înălțime de aproximativ 6 metri și a căzut la pământ, ceea ce a dus la o accidentare foarte gravă la gleznă a clientului lor, care nu a putut să se angajeze câțiva ani după accident.

Dati clic aici pentru o consultaţie juridică gratuită  >>

Sintons are, de asemenea, o echipă specializată în leziuni grave ale capului, creierului și măduvei spinării, condusă de un proeminent specialist în traumatologie neurologică, Andrew McGowan.

Această echipă a obținut jumătate de milion de lire sterline pentru un muncitor în construcții. Victima făcea lucrări de construcție pe schelă, când a făcut un pas înapoi și a căzut de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri de sol. Victima a suferit în primul rând o rănire gravă la cap și o fractură a claviculei. S-a dovedit că poarta nu a fost instalată în locul destinat urcării scării până la primul nivel al schelei.

Pentru o tânără care a suferit o serie de răni foarte grave în urma unui  accident, avocații Sintons au câștigat cu mult peste 10 milioane de lire sterline.                                                 

Avocații Sintons cunosc faptul că chiar și un accident minor poate complica o situație profesională, financiară și personală. De aceea, avocații lor reprezintă și persoane care au suferit răni mai puțin grave și astfel, de exemplu, pentru clientul lor care a suferit o arsură la picior la locul de muncă, au câștigat peste 8.000 de lire sterline.                                                      

Ana Boba, specialist român în vătămări corporale la Sintons, subliniază că nu numai angajații cu normă întreagă, ci și cei care desfășoară activități independente, lucrătorii prin agenție și lucrătorii sezonieri pot cere despăgubiri pentru accidente.

În situația actuală, contactul cu clientul poate avea loc în întregime prin convorbiri telefonice, videoconferințe, contact prin e-mail și scrisori, dar, dacă există o astfel de nevoie, iar persoana vătămată își exprimă această dorință, este posibilă întâlnirea cu clientul și familia sa, în spital sau acasă. De asemenea, este important ca victimele să fie conștiente că, dacă revin în România după accident, pot conta în continuare pe ajutorul avocaţilor Sintons .

Dacă ați avut un accident de muncă sau un accident rutier și doriți să fiți asistat de avocați cu vaste cunoștințe de specialitate și mulți ani de experiență în soluționarea cazurilor de vătămare corporală gravă, specialistul român în vătămări corporale de la Sintons Law vă va oferi sfaturi gratuite și iniţial fără obligaţii cu privire la posibilitatea de a solicita despăgubiri ca urmare a accidentului. Această firmă de avocatură obține compensații pe bază de acord „Nu câștigăm, nu plătești”, ceea ce înseamnă că, clienții nu suportă riscul financiar.

Aflaţi mai multe sau scrieţi-ne pe chat la sintons.co.uk/ro 

Sau sunaţi: 0800 046 1549 * Apeluri gratuite de pe telefoanele mobile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

parinte singur

Marea Britanie, jumătate dintre copiii din familiile monoparentale trăiesc în prezent în sărăcie relativă

pub closed

Numărul de pub-uri din Anglia și Țara Galilor a scăzut sub 40.000 în prima jumătate a anului, iată cauzele