Menu
in

Peste £2 milioane compensație pentru pierderea piciorului

Victima, al cărei picior, fracturat grav în urma unui accident, a fost ulterior amputat, a obţinut o despăgubire de peste 2 milioane de lire sterline cu ajutorul avocaţilor Sintons.

În ciuda numeroaselor operații și încercări de salvare a piciorului, acest lucru nu a fost posibil și a trebuit să-i fie amputat din articulație.

Cazul compatriotului nostru a fost soluţionat de avocatul Kate Oliver, partener și avocat în echipa de vătămări corporale grave din cadrul firmei de avocatură Sintons.

Datorită unei rețele extinse de contacte cu furnizori de top de servicii de reabilitare din Anglia și Țara Galilor, Sintons a fost in măsură să ofere părții vătămate acces la servicii de reabilitare de cel mai înalt standard și a obținut fonduri pentru achiziționarea unei proteze de picior de cea mai recentă generație și de cea mai înaltă calitate.

Avocatul Kate Oliver, care s-a ocupat de accident, notează că „după o experiență extrem de traumatizantă, în care clientul nostru a suferit răni grave, acesta este un rezultat fantastic, care îi va permite să-și refacă viața pe cât posibil și să îşi asigure securitatea financiară, pentru el și pentru familia sa.”

„Suntem angajaţi total în obținerea celor mai bune rezultate posibile pentru clienții noștri și familiile acestora. Am organizat un pachet de reabilitare foarte extins pentru clientul nostru.

Nevoile clienților noștri și ale familiilor acestora sunt variate, așa că abordăm întotdeauna fiecare caz în mod individual. Facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a oferi clienților noștri recuperarea cât mai completă a sănătății lor fizice și psihice”.

„Clientul nostru face progrese mari și îi dorim toate cele bune pentru viitor. A fost un calvar teribil pentru el, dar suntem foarte încântați că l-am putut susține, pe el și familia lui, astfel încât să poată privi cu speranță spre viitor.” – adaugă avocatul.

Avocatul Kate Oliver, care de-a lungul carierei sale a obţinut despăgubiri de milioane de lire sterline pentru adulți și copii în cazurile de vătămări corporale grave cauzate de accidente, subliniază că, pe lângă obținerea unei compensaţii financiare cât mai mari posibile, persoanele grav vătămate se așteaptă ca avocatul să le ajute la organizarea, pe cheltuiala asigurătorului  și de comun acord cu asigurătorul părţii adverse, a următoarelor facilităţi:

  • Plăți anticipate pentru acoperirea cheltuielilor curente;
  • Reabilitare privată, intensivă;
  • Ajutor de la specialişti vorbitori de limba română;
  • Echipament medical specializat;
  • Îngrijire de specialitate;
  • Adaptarea casei la nevoile actuale ale persoanei vătămate;
  • Adaptarea mijlocului de transport la nevoile persoanei vătămate.

În cazul amputațiilor de picioare, brațe sau degete, victimele accidentelor așteaptă ajutor în organizarea și obținerea de fonduri de la asigurător, pentru achiziționarea de proteze estetice și funcționale de ultimă generație, care sunt adesea sub formă de proteze bionice, robotizate.

Avocații Sintons lucrează în beneficiul clienților lor cu cele mai bune clinici care se ocupă cu astfel de proteze, foarte avansate din punct de vedere tehnologic.

Dați clic și profitați de sfaturi inițiale gratuite >> Avocați Români Marea Britanie│Cerere de daune│Firma de avocați Sintons

Sintons are, de asemenea, o echipă specializată în leziuni grave ale capului, creierului și măduvei spinării, condusă de Andrew McGowan, un specialist remarcabil în obţinerea de daune în urma accidentelor soldate cu leziuni neurologice.

Această echipă de Neurotrauma de la Sintons a câștigat jumătate de milion de lire sterline pentru un alt compatriot al nostru.

Bărbatul făcea lucrări de construcție pe o schelă, când a făcut un pas înapoi şi a căzut de pe schela care se afla la aproximativ 2,5 metri deasupra solului. Persoana vătămată a suferit, în principal, o leziune gravă la cap și o fractură de claviculă. S-a dovedit că, din neglijenţă, nu fusese instalată o poartă de siguranţă în locul destinat urcării scării, până la primul nivel al schelei.

De asemenea, pentru o tânără care a fost foarte grav rănită în urma unui accident, avocații Sintons au câștigat compensaţii materiale cu mult peste 10 milioane de lire sterline.

Avocații Sintons sunt conștienți însă de faptul că chiar și un accident minor poate complica situația profesională, financiară și personală a unui individ. Prin urmare, aceşti avocați reprezintă și oameni care au suferit răni mai puțin grave; de exemplu, pentru clientul lor care a suferit arsuri la picior într-un accident la locul de muncă au câștigat peste  8.000 de lire sterline.

Ana Boba, specialistul român în cererile de despăgubire pentru vătămări corporale în urma diverselor tipuri de accidente la Sintons, arată că în situația actuală, contactul cu clientul poate avea loc în întregime prin apeluri telefonice, videoconferințe, e-mail și corespondenţă prin poștă.

Dar în cazul accidentelor soldate cu vătămări corporale grave, dacă există o astfel de nevoie și persoana vătămată îşi exprimă această dorință, este posibilă întâlnirea cu clientul și familia acestuia la spital sau acasă.

De asemenea, este important ca victimele să fie conștiente că, dacă se hotărăsc să se întoarcă în România după accident, vor putea conta în continuare pe ajutorul avocaților Sintons, adaugă Ana.

Dacă ați avut un accident de muncă sau un accident rutier și doriți să fiţi asistați de avocați cu cunoștințe solide de specialitate și mulți ani de experiență în gestionarea cazurilor de vătămări corporale grave, specialiştii Sintons vă vor oferi sfaturi iniţiale gratuite și fără obligații cu privire la posibilitatea de a solicita despăgubiri pentru accident.

Această firmă de avocatură obține compensații pe bază de acord ’’Nu câştigăm, nu plătiţi taxele’’ (’’No win, no fee”), ceea ce înseamnă că clienții nu vor suporta riscul financiar.

Dacă vreţi să vorbiţi în limba română despre accidentul pe care l-aţi avut sunaţi la 0800 046 1549 * Apeluri gratuite de pe telefoanele mobile.

Aflaţi mai multe sau scrieţi pe chat la sintons.co.uk/ro 

 Sau

Puteţi să urmăriţi pagina de Facebook Sintons >> Sintons LLP Vătămări Corporale – Home | Facebook

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version