in

Expat din Londra primește daune de £2 milioane

O femeie imigrant in Marea Britanie și care locuiește în Londra, a primit despăgubiri de aproximativ 2 milioane de lire sterline, după ce a suferit un traumatism cerebral grav într-un accident.

Cazul femeii rănite a fost condus de Andrew McGowan, directorul Departamentului de leziuni traumatice neurologice de la Sintons.

Andrew are zeci de ani de experiență în obținerea de despăgubiri pentru leziuni corporale grave, inclusiv leziuni ale capului, creierului, măduvei spinării, leziuni prin zdrobire și amputări.

Andrew McGowan este unul dintre cei mai importanți specialiști în despăgubiri pentru vătămări grave și vătămări permanente și de-a lungul multor ani de carieră  a reprezentat adulți și copii grav răniți.

Acesta arată că, pe lângă obținerea unei compensații financiare cât mai mari, persoanele grav vătămate se așteaptă de la casa de avocatură să ajute la organizarea, pe cheltuiala asigurătorului și de comun acord cu asigurătorul, de:

  • Plăți intemediare pentru acoperirea cheltuielilor curente.
  • Reabilitare și terapie privată, intensivă.
  • Echipamente medicale specializate.
  • Îngrijire specializată.
  • Adaptarea casei la nevoile victimei.
  • Adaptarea mijloacelor de transport nevoilor persoanei vătămate.

Avocații Sintons au o vastă experiență în reprezentarea persoanelor care au suferit  vătămări grave în accidente de muncă și de circulație.

De exemplu, pentru clientul lor, care a suferit o amputare parțială a degetului mare ca urmare a unui accident de muncă, avocații Sintons au obținut daune de 300.000 de lire sterline.

Pe de altă parte, pentru un alt client care a suferit amputarea unui picior, au câștigat peste 2 milioane de lire sterline.

Într-un alt caz, avocatul Phil Davison a obținut 390.000 de lire sterline drept compensație pentru un muncitor în construcții, care a avut un accident în timp ce ridica o structură de oțel pentru construirea unei clădiri.

Cușca în care clientul lui Phil își făcea treaba s-a desprins de la o înălțime de câțiva metri și a căzut la pământ, ceea ce a dus la o accidentare foarte gravă la gleznă.

Dați clic și profitați de sfaturi inițiale gratuite >>

Avocații Sintons cunosc faptul că și un accident mai puțin grav poate complica situația profesională, financiară și personală. De aceea, avocații acestei renumite firme de avocatură reprezintă și persoane care au suferit răni mai puțin grave.

De exemplu, pentru o persoană vătămată a cărei mână a fost străpunsă cu un cuțit de o alt muncitor, în timp ce lucra într-un abator, Sintons a obținut despăgubiri de 25 de mii de lire sterline.

Asigurătorul angajatorului a negat mult timp răspunderea, dar când avocații Sintons au dus cazul în fata instanței, asigurătorul s-a răzgândit și a plătit despăgubirile.   

Ana Boba, specialist Sintons în despăgubiri în urma vătămărilor corporale rezultate din accidente, subliniază că în cazul clienților români există întotdeauna un specialist român în despăgubiri care menține contactul în mod regulat cu victimele și familiile acestora.

În situația actuală, contactul cu clientul poate avea loc în întregime prin conversații telefonice, videoconferințe, e-mail și prin corespondență scrisă, dar dacă există o astfel de nevoie, iar persoana vătămată își exprimă dorința, este posibil să se întâlnească cu clientul și familia sa la spital sau acasă.

De asemenea, este important ca victimele să fie conștiente că, dacă se întorc în România după accident, pot conta în continuare pe ajutorul Avocaților Sintons, precizează Ana.

Dacă ați suferit un accident de muncă sau de trafic rutier și doriți să fiți asistat de avocați cu solide cunoștințe de specialitate și mulți ani de experiență în gestionarea cazurilor de vătămare corporală gravă, Ana Boba vă va oferi consiliere inițială gratuită și fără obligații cu privire la posibilitatea de a solicita despăgubiri pentru accidente.  

Firma de avocatură Sintons obține despăgubiri pe bază de acord “Nu câștigăm, nu plătești taxele” (No win, no fee), ceea ce înseamnă că clienții nu suportă niciun risc financiar.

Sunaţi la 0800 046 1549 * Apeluri gratuite de pe telefoanele mobile.

Sau

Puteţi să ne urmăriţi pe pagina noastră de Facebook >>

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

„Sunset Sea-mphony”, un eveniment devenit tradiție, se întoarce în Constanța, pentru a șasea ediție

„Sunset Sea-mphony”, un eveniment devenit tradiție, se întoarce în Constanța, pentru a șasea ediție

facturi energie uk

Facturile la energie în Marea Britanie „ar putea atinge 3.600 de lire sterline pe an în această iarnă”