in

Distanțare socială inedită într-un pub din Marea Britanie: gard electric în jurul barului. «Oamenii se schimbă după ce beau»

Distanțare socială „ca la carte” într-un pub din Marea Britanie. Proprietarul localului a hotărât să ia măsuri speciale pentru a-i face pe clienții săi să respecte regulile impuse de pandemie. Aşa că a montat un gard electric în jurul barului, relatează BBC.

Jonny McFadden, proprietarului pubului Star Inn din Cornwall, spune că spațiul limitat din interiorul pubului îi făcea pe clienți să se îmbulzească în fața tejghelei, iar mesajul său către ei de a respecta normele de distanțare socială era adeseori ignorat. Această situație l-a făcut să monteze „gardul”.

Întrebat dacă sârma este într-adevăr electrificată, McFadden spune „veniți și încercați ca să vedeți. Frica este un factor și funcționează”. „Oamenii se schimbă după ce beau”, a completat el.

Amintim că pub-urile și restaurantele din Marea Britanie s-au redeschis, sâmbătă, pe 4 iulie, în premieră de la declanșarea stării de urgență.
Replica a venit imediat. Peste 15 milioane de halbe au fost consumate doar în Anglia într-un weekend în care alcoolul n-a avut adversar.
Un lanț de pub-uri face reduceri mari la BERE și afișează mulțumiri ministrului de Finanțe care a redus TVA la 5%

Marea Britanie strânge șurubul: Amendă de 100 de lire sterline pentru cine nu poartă mască în magazine, începând din 24 iulie